Szerintetek mikor fog tetőzni Magyarországon a járvány? (COVID-19)
Sziasztok.
Rengeteg olyat hallani,hogy tudósok,illetve vírusszakértők jósolnak a vírussal kapcsolatban,az operatív törzs sajtótájékoztatóján is mondta Dr.Müller Cecília.Azonban én egy darab NORMÁLIS,kész érvekkel,akár grafikonokkal alátámasztott becslést sem talaltam neten.
Ha tudtok ilyen oldalt esetleg elkérhetem a link-jét?Illetve a ti véleményeiteket is kíváncsian várom.
Most a húsvéti ünnepek alatt latom rengetegen utaztak el.Ez esetleg berobbanhatja a jarványt,vagy az intézkedések elegendőek,hogy tobábbiakban is lapos lesz a járványgörbe?
A másik pedig, hogy múlthéten láttam egy számítást - már nem tudom hol - a halottakkal kapcsolatban, ebből Mo-ra olyan 470 halottat számolnak, eddig 109-en haltak meg és ha ilyen átlag napi 10-esével pusztulnak az is azt jelenti, hogy még kb. másfél hónap
A legpesszimistább számítás ilyen 1600 valamennyi halott volt, dehát akkor nyilván eldurvulna és nem napi 10-esével hullanának...
Vajon miért üríti ki K@sl€r a kórházakat? Az ágyak 60%-át fel kell szabadítani. Akkor hány koronással számolhatnak?
Amúgy a többi súlyos beteg meg halálra van ítélve.
"Szerintetek mikor fog tetőzni Magyarországon a járvány?"
Szerintem ennek nem sok köze lesz az orvosi számokhoz. Valaki végre rájön, ami már régen egyértelmű volt: nem annyira para ez, és újraindítanak mindent.
Kikerül a hírekből, és egyre kevesebbet fognak foglalkozni vele. Egyre kevesebb facse-poszt, egyre kevesebb like.... next
És a szomorú covid19 odaül az influenza mellé a kispadra........ pedig volt ő korábban világot megbénító 5 perces világsztár is.
(reméljük ettől majd nem lesz depressziós és alkesz ;D)
#5. "Ha már évek óta jelen van miért csak most lett belőle világjárvány?"
Most tesztelték ezt.
Éppen az a lényege, hogy ha nem teszteled, elég nehezen tudod megkülönböztetni a normál influenzácól.
Most megy a para, így minden marha rohan rémülten, hogy "ő koronás".
Amúgy nincs még normális teszt.
Na meg értelme sem ennek a parának.
#6 válaszolónak. Jó a kérdésed!
Magyarország nagyon, szinte túl nagyon behúzta a vészféket. Így a májusi tetőzés azt hiszem csak ábránd. De időt nyertünk. És ha ez a "jól teljesítő ország" a megnyert időt miért nem új ideiglenes férőhelyek létrehozására használta a meglévő ágyak 60%-ának lefoglalása helyett? Már több helyen felvetetem, de eddig választ nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!