Én sosem bírtam kapaszkodás nélkül kb 3-4 másodpercnél tovább egy lábon állni de inkább csak 1 másodpercig bírtam ja és ez miatt biciklizni sem tudok mit csináljak hogy javuljon az egyensúlyom?
remélem nem írtam ki már korábban hasonlót.
egyébként gyakorlatokat már próbáltam de a legtöbbhöz annyi egyensúly azért kell hogy kapaszkodás nélkül úgy 20 másodpercig tudjon valaki egy lábon állni én meg általában 1 mp ig bírom akkor mit csináljak? menjek orvoshoz? menjek el gyógytornászhoz? vagy túl gyengék a láb izmaim és azon kéne fejlesztenem? valaki aki ért hozzá vagy hasonló cipőben jár/járt légyszives írjon valami megoldást mert szeretném ha jobb lenne az egyensúly érzékem előre is köszi
persze ezt látatlanban nehéz lehet megmondani de azért igazán jól jönne néhány tanács
Az egyensúlyért a fülben lévő egyik kis érzékszerv a felelős (meg nem mondom most neked , hogy pontosan mi a neve) . Esetleg utána nezni mi az, és azzal dokihoz menni?
Gyakorlatokat irtad te is. Én is szoktam iyleneket vsibalni , bár én csak stabilitás novelesenek céljából , mivel kajazom (szerencsére évek óta stabil vagyok ) . Probalgasd szeritnem , de nem kizárt, hogy az előző “eseseid” miatt mar fejben van a problema . Hogy tudat alatt te mar “eldontod “hogy el fogsz esni, és mire tudatosul benned hogy te éppen egyensúlyozol, akkor dőlsz el. Cáfolj ra ha elveted, ez csak egy opcio .
Fuledet orvossal nezesd meg ha úgy döntesz, vesziteni nem veszíthetsz vele ga tényleg annyira rossz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!