Mikor állt meg kapaszkodás nélkül a babátok? És utána kezdett el menni?
Az enyém elég hamar, 9-10.hónap között kezdett el kapaszkodás nélkül állni. Olyan 10.5 hónaposan indult el. A járását stabilnak 11 hónaposan neveztem. Azóta már totyogva szalad (14 hónapos).
De ő szerintem elég gyors, volt is néhány szivrohamunk mellette.
Egyébként 18 hónapos korig kellene elviekben elindulniuk, addig ha jól tudom nem kell izgulni.
A fiam 13 hónaposan felállt kapaszkodás nélkül, de önállóan 15 hónaposan kezdett járni.
A lányom 15 hónaposan állt fel először guggolásból kapaszkodás nélkül, és azzal a lendülettel el is indult.
Első: 16 hónaposan állt fel kapaszkodás nélkül és pont 18 hónaposan indult el (vele kellett torna, mert hipotón).
Második: 10 hónaposan állt fel kapaszkoás nélkül és 13 hónaposan indult el.
1gyermekem 9-10honapossan allt kapaszkodas nelkul fel 11honaposan kezdett el menni.
2gyermekem jeleneg 8honapos es mar probalkozik hogy ha all elendegi amiben kapaszkodik. De mar kapaszkodva lepeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!