Mit csinaljak, ha nagyon kell pisilni??
Figyelt kérdés
Szvl az van, h le jöttem a varosba vasarolni. A boltok bezartak (mar vegeztem a bevasarlassal) de nagyon nagyon kell pisilnem. Eleg sokan jarnak, de bokor alig van. Bepisilni nem szeretnek. Kerlek segitsetek
Normalisakat, nagyon nehez nkm
17/l
2020. jún. 10. 19:49
1/13 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem h vagy 1-1,5 fel ora az ut. Gyalog vook. Indulas elott voltam pisilni. Egyedul vagyok
2020. jún. 10. 19:50
2/13 anonim válasza:
Étterem, kocsma, vasútállomás, elég sok helyen találsz mosdot.
3/13 anonim válasza:
Komolyan olyan életképtelen vagy, hogy majd bepisilsz, de képes vagy feltenni ezt a kérdést?!
Ember, azt sem tudjuk hol vagy, van-e nyílvános wc, vagy mondjuk Tesco a közeledben, esetleg egy kihalt rész pár bokorral. Te ismered az adott várost, tedd le a telefont és old meg.
4/13 anonim válasza:
arra van időd hogy kérdést írj, azt se tudjuk pontosan hol vagy, old meg xD
5/13 anonim válasza:
Étterem, Benzinkút, Meki.
Legközelebb meg indulás előtt pisi, akkor is, ha nincs rá inger :)
6/13 A kérdező kommentje:
A rendeseknek nagyon köszönöm😊😊😊
2020. jún. 10. 20:37
7/13 anonim válasza:
Azért szabad tudni, végül hova pislantottál? Csak okulásul, ha legközelebb más is így járna. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Nem, 1km re volt egy meki oda tudtam bemenni
2020. jún. 11. 11:34
9/13 anonim válasza:
Komolyan csáje, még egy kérdés a témában? Na akkor hány éves is vagy? Jézus...
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
10/13 A kérdező kommentje:
#9-es komolyan van. Egyébként a leírásban ott található, h 16/l. Ami azt jelenti h 16 éves vagyok. Ne köss bele az emberekbe, keress jobb elfoglaltságot
2020. jún. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!