Alig tudok pisilni, mit csináljak? Az okát lejjebb leírom.
Figyelt kérdés
Múltkor eszméletlen mennyiségű vizeletet tartottam vissza 8 órán át. Már minden mozdulatnál fájt, de aztán eljutottam a wc-re. Mind kiengedtem, nem is volt gond, a nyomás is elmúlott. De az óta az incidens óta alig tudok pisilni. Ha kicsit kell, ha nagyon, jön egy csepp, de aztán rögtön működésbe lép a záróizmom, s nem enged pisilni; erősen nyilall a hólyagom, de nem bírom elengedni. Percekig kell koncentrálnom, hogy pisilni tudjak. Ez most reflex? El fog múlni?2012. aug. 5. 11:32
1/11 anonim válasza:
Igyál sokat és kamillába is beleülhetsz. Ha holnapig nem lesz jobb, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned!
2/11 anonim válasza:
Első vagyok. Máskor ne tartsd vissza ilyen sokáig a pisit! Ha kell, akkor a lehető legrövidebb időn belül menj pisilni!
3/11 A kérdező kommentje:
Már azért kezd javulni, de még tegnap szinte egyáltalán nem tudtam kipisilni.
2012. aug. 5. 11:40
4/11 anonim válasza:
Ha holnap is úgy érzed, hogy marad benned pisi, akkor mindenképpen menj orvoshoz. De addig is igyál sokat, és ahogy előbb is írtam kamillába is beleülhetsz. Egyébként lány vagy, vagy fiú? Az első 2 válasz írója voltam.
5/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de rossz érzés, ha pisilek. Egyébként ha hosszú ideig nem pisilek, miért érzem érdesnek. Be tud sűrűsödni?
2012. aug. 5. 11:46
6/11 anonim válasza:
Ha keveset iszol, akkor be tud sűrűsödni. Igyál mindig legalább 2-3 liter szénsavmentes folyadékot. Az első 2 válaszoló voltam megint. Ja és ha pisilni kell, akkor pisilj, ne tartogasd! :)
7/11 A kérdező kommentje:
Általában bőven kibírom napközben, mert sokat nem tudok inni, nem vagyok szomjas. Össz-vissz 1 litert tudok csak.
2012. aug. 5. 11:54
8/11 anonim válasza:
Igyál többet, mert így veseköved is lehet. Ezért sűrűsödik be a pisid és ezért pisilsz nehezen. Megint az eddigi válaszok írója vagyok.
9/11 anonim válasza:
Akkor is próbálj inni, ha nem vagy szomjas. Főleg ilyen hőségben! Megint az eddigi válaszok írója vagyok. Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked!:)
2012. aug. 5. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!