Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy bírjak...

Mit csináljak, hogy bírjak pisilni?

Figyelt kérdés
Felfáztam oly annyira hogy nagyon fáj a hasam és ma doki lesz belőle.anya mondta hogy vigyek vizeletet is mert az elméletileg fontos.ma reggel elmentem wc-re és mikor kijöttem eszembe jutott hogy ezt jól elrontottam mert nem raktam kiskupába. most próbálkoztam még 1x pisilni de nem megy. hogyan tudnák még1x pisilni ?!

2013. jan. 23. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Most igyál sokat, és akkor majd mire az orvoshoz érsz, már fogsz tudni, az is jó lesz, azt is el fogják tudni küldeni vizsgálatra.
2013. jan. 23. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha most elkezdesz nagyon sokat inni, akkor felhígul a vizeleted és lehet, hogy már nem sok mindent tudnak megnézni belőle. Laborvizsgálatoknál is éppen ezért szoktak reggeli, középsugaras vizeletet kérni. Inkább az orvosnál menj el, halaszd minél későbbre.
2013. jan. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!