Mit csináljak, hogy bírjak pisilni?
Figyelt kérdés
Felfáztam oly annyira hogy nagyon fáj a hasam és ma doki lesz belőle.anya mondta hogy vigyek vizeletet is mert az elméletileg fontos.ma reggel elmentem wc-re és mikor kijöttem eszembe jutott hogy ezt jól elrontottam mert nem raktam kiskupába. most próbálkoztam még 1x pisilni de nem megy. hogyan tudnák még1x pisilni ?!2013. jan. 23. 10:09
1/2 anonim válasza:
Most igyál sokat, és akkor majd mire az orvoshoz érsz, már fogsz tudni, az is jó lesz, azt is el fogják tudni küldeni vizsgálatra.
2/2 anonim válasza:
Ha most elkezdesz nagyon sokat inni, akkor felhígul a vizeleted és lehet, hogy már nem sok mindent tudnak megnézni belőle. Laborvizsgálatoknál is éppen ezért szoktak reggeli, középsugaras vizeletet kérni. Inkább az orvosnál menj el, halaszd minél későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!