A cukorbetegek milyen gyakran mennek pisilni? Napi hányszor mondjuk? Vagy hány óránként?
Ha jól beállítottak akkor ugyanúgy, mint a nem cukorbetegek.
Változó, van aki 6-7x, van aki 10 x, amikor kialakult.
Viszont nem csak az a kritérium, hogy hányszor, hanem mindig nagy mennyiségűt és világos, csak nem víz színűt pisilnek. És ehhez szomjúság érzésnek, állandó vízivási kényszernek is kell társulnia.
Vannak vese betegségek is amelyek sokszori vizelet ürítéssel járnak, illetve egy szimpla felfázásnál, hólyaghurutnál is jelentkezhet gyakori vizelet ürítés.
Az első majdnem jól írja, de kijavítom, mivel én egy "cukrosbácsi" vagyok. Persze lehet, hogy csak kivétel vagyok közöttük, de amikor nálam felfedezték a gondot, akkor sem pisiltem többet egy átlagembernél, sem színtelenebbet. Valamint a szomjúságérzet sem volt nálam jelen.
De valóban, előfordul nálam, hogy többször pisilek, de ez ritka, és a mérések sem igazolják, hogy olyankor magasabb lenne a cukorszintem.
Köszönöm a válaszokat!
(ne hardudjatok hogy csak most reagálok, úgy emlékeztem már reagáltam, de most nézem hogy még nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!