Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megszeretnék halni, meg nem...

Megszeretnék halni, meg nem is, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Igazából, nagyon depressziós vagyok az útobbi napokban, ahogy bejött ez az egész... Lehet a bezártság az oka nem tudom, de nagyon rosszul érzem magam, van egy "barátnőm", azért idézőjeles, mert még nem tudom mi lesz. Néha ignorál, néha nem, lehet szeret, lehet nem, mással lóg igazából, velem alig foglalkozik. ( fontos még közelről nem ismerjük egymást. )

... És már nem írom ezt a rohadt nyomást, nem vagyok perfect állapotban, rohadt sok dolgot rám fűznek, nem tudok mindent megcsinálni, nem birom..

Legszívesebben meghalnék...

2020. jún. 8. 04:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Átvert szerintem, átvert.. És rohadtul szíven ütött, hogy lehet ilyenre képes valaki
2020. jún. 15. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha az átverés a szerinted szón múlik akkor nem biztos. Beszéld meg vele ezeket a dolgokat, veszíteni valód nincs.
2020. jún. 15. 05:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele beszélni erről, egy darabig. :(( Esetleg valami ötlet, a szörnyű depresszió ellen? Néha nagyon rám jön, elkap egy furcsa rossz szomorú érzés, hogy milyen rossz az élet
2020. jún. 15. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Foglald le magad, nézz sorozatokat, azzal eltelik az idő. Vagy játszál ilyen gépes játékokon amin a fiúk szoktak, PUBG vagy GTA. Csak mindig legyél társaságban és beszélgess valakivel, egyedül ne legyél.

Túl fogod élni.

2020. jún. 15. 20:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Kérem valaki segitsen!! Iszonyatosan nagy baj történt... Azthiszem ártanom kell magamnak, nem birom... :((
2020. jún. 20. 00:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Segítünk, csak egy szavadba keül.
2020. jún. 20. 07:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmi rossz dolgot.
2020. jún. 20. 09:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok élni! Nagyott csalódtam! Egy félre értés történt, ami miatt azthiszi én vagyok a hibás pedig nem.. Viszont nem tudom neki megmagyarázni, mivel nem tudok vele sehol se beszélni.!!! :(
2020. jún. 20. 22:29
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Szurkolok, reménykedek és imádkozok, hogy sikerüljön jól kijönnötök a szituációból. Meg fogjátok tudni beszélni csak ne add fel.
2020. jún. 20. 22:44
 20/21 anonim válasza:
100%
Amint tudsz, meséld majd el nekünk, hogy hogy sikerült és ha jól, ha nem jól, mi itt vagyunk neked és szurkolunk, hogy minden rendbe jöjjön az életedben!
2020. jún. 24. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!