Nagyon félek a haláltól! Te mit csinálsz, hogy jobb legyen? Nem akarom elfogadni, azt a valós tényt, hogy semmi nem lesz!
Én nem egészen értelek egyébként, rádtört valami pánikszerű félelem ezzel kapcsolatban Kérdező? Elárulom neked, hogy senki, még a legpallérozottabb elme a világon sem tudja, hogy nincs élet a halál után (vagy hogy van). Aki mást állít, az téved vagy hazudik, legyen ateista vagy vallásos.
De adtunk pár tanácsot. Miért nem kezdesz el akkor kutatni?
"Mert nem vagyok kutató."
És nem esett le, hogy nem így értettem?
"Tényleg ilyen lenne a halál után?"
Nem tudjuk, senki nem tudja, el lett mondva.
Nekem több olyan isemrősöm is van akit egyszer vagy (többször) újra kellett éleszteni, illetve aki halva született de emlékszik.
Ők vagy vakitóan világos hófehér vagy vaksötét végtelenségről számoltak be. Azt mondták nem hallottak semmit, nem éreztek rémületetet, és nem unatkoztak csak ilyen kellemes egyedüllét érzetük volt (kb mint mikor be vagy csiccsnetve jó kedved van de nem beszélsz nem gondolkozol xd).
Csak akkor ijedtek meg amikor felkeltek s tudatosult bennük h meghaltak. És akkor már ijesztőnek érezték azt a sötétséget/fényt ezért volt aki napokig nem aludt.
Aztán fokozatosan visszatért annak az emléke h igazából csak kellemes érzést éreztek abban a pár pecben (ami nekik sokkal több időnek tünt).
Én nem vagyok vallásos, én nagyon sok teoriából elhiszek valamit valamit meg nem.
Leginkább a reanranációban hiszek. Szerintem ez a vegtelengés állapot egy x ideig tart aztán újtestbe születsz. Ott viszont nincs idő szval lehet h 1percre rá megszületsz vagy az is lehet h 2000 évre rá de mindketto óráknak tünik.
Aztán van az is h lélek leszel (szellem ha úgy tetszik) s vigyázol a szeretteidre. A kirértet szerintem olyan szellem aki megrémült,vissza akar jönni. (Kopogás,tárgyak mozgatása)
Ami meg leoltja a vilaanyokat, kialusztja a gyertyákat s forgatja a keresztet,esetleg poharakat, tükröket töraz már egy kisebb vagy nagyobb démoni energia s nem szellem szerintem.
Az is elképzelhető,hogy az ittragadt lelkeken kívül olyan is van akit nem veszünk érsze de kvázi mint őrangyalok távol tartják a negetiv energiákats a démonokat.
Az azért biztos nem lenne unalmas csinálni :D
Aki keresztény az hisz a mennyben meg a pokolban. Bár érdekes mód arról még semmilyen históriátnem halottam hogy a mennyben mit csinálnak az angyalok (mondanám hogy azt amit a földön jó de abból a legtöbn dolgot a Biblia tiltja :D) a pokolban elv bűnhődsz és szenvedsz. Szóval ha ebben hiszel akkor legyél jó gyerek inkább.
Van az az elmélet is h egységes az alvilág és igazából mindenki fojtatja életét.
Van akik szerint meditációs állapotba kerülsz.
A mátrix hívők szerint bedig kikerülsz a rendszerből s metudod a valódi világot.
Egy biztos: unatkozni tuti nem fogsz: vagy azért mert nem érzel majd vagy azért mert lesz mit csinálnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!