Miért fáj a talpam tánc edzések után?
Figyelt kérdés
Akrobatikus rock and roll-ra járok és hát az elég "pattogós" tánc. 3 hónapja kezdett először fájni a talpam tőle edzések után, de jött ugye a karantén és így pihentettem végig. Voltak online edzések de ott zokniba táncoltam és akkor nem fájt. Most megint újraindultak az edzések és 2 alkalom után megint elkezdett fájni. Szerintetek lehet, hogy a cipő okozza? Tél elején váltottam egy újfajta tánc cipőre.2020. jún. 7. 10:58
1/10 anonim 

válasza:

Elképzelhető, hogy rossz a cipő formája, nem rád illik. Ha mezítláb nem fáj, akkor nem a te lábaddal van a gond szerintem. Próbálj ki egy másik cipőt, hátha.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Esetleg talpbetét segíthet valamit? Versenyekhez sajnos muszáj ezt a fajta cipőt hordanom. Illetve edzéseken is ezt kéne, de ha semmilyen talpbetét nem segít akkor viszont másik cipő kell.
2020. jún. 7. 23:57
5/10 anonim 

válasza:

a cipő márkája is kötött? csessze meg a szövetség....
6/10 A kérdező kommentje:
Nem magassarkú. A talp a lényeg, szerintem a márka az mindegy , egyenes talpúnak kell lennie, szerintem ez a gond.
2020. jún. 10. 22:37
7/10 anonim 

válasza:

Ha rugalmatlan a talpa, akkor igen, az gond. (Nem az, hogy egyenes, hanem hogy nem hajlik.) De ez sokban függhet a márkától is. Pld ha gagyi kínai kicci-óccó.
8/10 A kérdező kommentje:
Na igen ez a baj, amit az utolsó írt. Nem gagyi márka mert elég drága volt. Ezen talpbetét segíthet?
2020. jún. 11. 19:06
10/10 A kérdező kommentje:
Na végül vettünk valamilyen talpbetétet és egyáltalán nem fájt már. Köszi a válaszokat!
2020. jún. 14. 01:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!