Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fáj ennyire a hátam? SOS

Mitől fáj ennyire a hátam? SOS

Figyelt kérdés
Tegnap reggeli közben a jobb bordámnál elkezdett fájni nagyon, aztán a nap folyamán átvándorolt ugyanúgy a jobb bordámnál csak a hátamhoz! és most a bordaközi nyílásnál fáj, főleg ha fekszek, vagy megmozdulok. Semmi fizikai megterhelés nem érhette reggeli közben :D nem értem mi lehet ez, és az interneten se találok ilyesmiről semmit. Mi lehet ez?

2020. máj. 19. 18:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam hogy picit hasonlít ilyen görcsös fájdalomra, vagy nem tudom. Fura
2020. máj. 19. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem becsípődött egy ideg, ez mindenkivel előfordul.

Pihenj sokat, ne terheld a hátad, ne végezz fizikai munkát. és 1-2 napon belül jobb lesz.

2020. máj. 19. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, valami idegszál lesz ami rendetlenkedik egy hátközépi gerinc csigolyánál. Kenegetheted Diclofenac géllel. Ha nem múlik el, akkor fordulj a háziorvosodhoz. Ö beutal a reumatológiára, ha valami nagyobb gond lenne. De erre nagyon kicsi az esélyed.
2020. máj. 19. 18:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom hogy számít-e, de 17 éves vagyok.
2020. máj. 19. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha ismersz egy jó csontkovácsot, fordulj hozzá. Kenni ajánlom a. Hillvital mesterbalzsam gélt.
2020. máj. 19. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, masszőr segített, meg voltarennel kenegettem :)
2020. máj. 19. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma megint ugyanúgy reggel előjött.. Ezt nem hiszem el :D
2020. máj. 25. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!