Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan hízzak ha az étrendnek...

Hogyan hízzak ha az étrendnek és a súlyzós edzésnek nem nagyon látszik az eredménye? A háziorvos szinte kiröhögöt és azt mondta nem tud mit tanácsolni? .

Figyelt kérdés
Étrendem 1 napja pl.: 2 banán, 3 péksüti, marék pisztácia, fél tábla csoki, fehérje turmix, bcaa-glutamin egy napra elosztva. Ebéd: tészta vagy rizs valami fehérjével(ált. csirkemell), vacsora: fél adag ebéd. Heti 2-3 súlyzós edzés. Pl. : 40kg-val guggolok. Ja és nő vagyok.

2020. máj. 10. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Akkor még többet kell enni. Ha ennyit sem tud a háziorvosod, akkor erősen ajánlott másikat keresni.
2020. máj. 10. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Péksüti, banán, csoki... Felesleges szénhidrát bevitel. Ennek helyette túrót, Cottage cheeset, sajtot, zöldséget
2020. máj. 10. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen zöldségfélét nem eszel, meg tele van az egész fölöslegesen sok értéktelen szénhidráttal, de ettöl eltekinve semmi értékesebb tápanyag.

Egyél sok zöldséget, több fehérjét - hüvelyesek kifajezetten jót tennének, mert abban kalória is van, - meg használj zöbb zsiradékot, olajokat és/vagy vajat zsírt.

2020. máj. 10. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
A zöldség az ebédnél, reggelinél van. Lehagytam. Vagy kevert zöldséget és paradicsomot szoktam. Nem szeretnék szálkás lenni.
2020. máj. 10. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:
HA több zöldséget eszel, attól még véletlen sem leszel szálkás!
2020. máj. 10. 18:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy attól leszek....
2020. máj. 10. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez a kaja csak az életben maradáshoz elegendő.

Nem véletlen röhögött ki a házi orvosod .

2020. máj. 10. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy először is ne verd át magad sok gyors CH-val. Egyrészt egészségtelen, másrészt annyira nagyon sok kcal nincs benne, harmadrészt pedig ami baj még, hogy felviszi hamar a vércukrod, ami az étvagyra rossz hatással van.

Ehetsz zsírosabb húsokat, ha tömegelsz, tarja csirkecomb.

Zsírbevitelt viszont fokozhatod, az nem viszi a vércukrot fel. Kis szalonna mehet.

Étrendkiegészítő: napközben mehet szénhidrát is, amit én tudok ajánlani az a waxy maize (vhogy így írják). Nem édes, tejjel kutyulja finom, és olcsó is (1000ft/kg)

2020. máj. 10. 19:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm az egyetlen értelmes választ
2020. máj. 10. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Bármikor:), de egyébként ajánlom a sport mozgás-testépítés kategóriát, ott tudnak jobb választ adni ezekre :)
2020. máj. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!