Hogyan kell elmenni bőrgyógyászhoz, hogy leszedje a szemölcsöm a talpamról?
Figyelt kérdés
Ez TB biztos? Kell beutaló háziorvostól? Időponot kell kérnem? Hol? Honnan tudom hova mehetek és mikor? Hogyan távolítanak el egy szemölcsöt a talpamról?
(Teljesen analfabéta vagyok az egészségügy tertületén, ritkán kell hazsnálnom szerencsére.)
2020. márc. 7. 16:13
1/5 anonim válasza:
Bőrgyógyász véleményezése alapján (ha indokolt), sebészeten fogják kimetszeni.
TB támogatott ha erre gondolsz, de csak akkor ha indokolt az eltávolítás. Az esztétikai beavatkozások fizetősek.
Bőrgyógyászatra csak időpont kell, beutaló nem.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, csak azzal egészíteném ki, hogy nem biztos, hogy továbbküld sebészhez. Vannak más módszerek is a szemölcs eltávolítására (égetés, fagyasztás, ...) amiket a bőrgyógyász is megcsinálhat.
3/5 anonim válasza:
Igazad van #2-es, benéztem a kérdést (felületesen olvastam), és anyajegyre gondoltam, nem szemölcsre.
4/5 anonim válasza:
Sebészeten mindenképp leszedik. Ide is időpont kell csak.
5/5 anonim válasza:
#4-esnek. És a bőrgyógyász véleményezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!