Fiúk, ti összeköltöznétek olyan nővel, akinek valamilyen tartós egészségügyi problémája van?
Addig járj orvosrol orvosra amíg nem derül ki mi a bajod. Mr, CT, akármi, maganorvos, magán kórházi kivizsgálás.
Ha még a pasi ezen izgul hogy mit fognak szólni a faluban ha te épp rosszul vagy, akkor ő se százas
A magam baja mellett, ez bánt leginkább hogy nem akarom őt "ezzel beégetni mindenki előtt", hogy azt mondják neki idehozta a bolond lányt..
Karácsonykor is levitt magukhoz, akkor is rosszul lettem az utcán,és nem győzött felkeltegetni,nehogy valaki meglásson.
Viszont másik részről meg az esik nagyon rosszul,hogy emiatt szégyell engem és fontolgatja,hogy elhagy.
Ha meg józan ésszel belegondolunk, akkor talán érthető, hisz ki akarna egy olyan nővel összeköltözni, aki talán meggyógyul egyszer ebből az egészből vagy örökre így marad. Lehet,hogy más elől veszem el a lehetőséget akivel boldog lehetne, közben meg rám áldoz egy csomó pénzt, próbál gyógyíttatni, és mégsem tud teljes életet élni mellettem, olyat amire egy férfinak szüksége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!