Miért is jár a magyar egészségügyi dolgozójnak tisztelet?
Jártvalaki mostanában korházba ,orvosnál ? Csak és kizárólag vészhelyzetben vizsgálnak meg valakit ( haldokolsz ).
Tisztelet a kivételnek,de a nagyrésze bunkó trehány lekezelő .167 embert kezelnek az egész országban ettől vannak kimerülve ?
Hat egyreszt alapvetoen a fizetesuk foleg az apoloknak nevetseges, mellesleg nem hiszem hogy te szivesen dolgoznal bizonyitottan fertozottek melett, ugy h sokaknak nem jut (talan mar most se) rendes vedo felszereles.
Am a nagy kozossegi medias omlengest en se ertem (foleg ugy nevetseges h amint elmulik majd a jarvany semmi se fog javulni egeszsegugyi dolgozok erdekeben figyeld meg)de ilyen vilagban elunk.
Szívbeteg ismerősömre rácsapták az ajtót, amikor visszament a háziorvoshoz a tüdőgyulladás miatt elrendelt röntgen eredménnyel. Mondván, ez most nem sürgős.
Azoknak jár a tisztelet, akik a fertőzötteket kezelik. Akik most csak ülnek és csacsognak a rendelőben, azoknak nem jár a taps.
Én sem értem mi ez a felhajtás már most. Alig 200 beteg az EGESZ országban szétszórva és már most fejetlenség , meg kimerült dolgozok. Álmos kedd reggelen többen beteg van mint most . (Még )
Mi lesz ha 2-3 hét múlva több ezren szorulnak ellátásra , ha már ezt a 200 át se bírják ? :/
Mert ha valakit vészhelyzetben megvizsgálnak/gyógyítanak,azért nem érdemelnek meg megbecsülést?
Én jártam SBO-n,ez rossz szavam nem lehet,tökéletesen elláttak,mondjuk nem is unalmamban zaklattam őket,valódi és súlyos bajom volt.Azért bunkó,trehány és lekezelő sokuk,mert az emberek hülyesége kikészíti őket őket.Mondom ezt úgy,hogy az ápolók velem is elég bunkók voltak.De orvosokkal sose volt bajom.
El sem tudom gondolni, hogy az emberek miért hiszik az, hogy a koronavírus megjelenésével eltűnt az összes többi más betegség.
Eddig is erejükön felül teljesítettek, hiszen kevesen vannak, mostoha körülmények között, kevés fizetésért.
Erre jött rá még ez a rengeteg plusz munka a vírussal. Eleve sem feltöltődve, kipihentem várták!
És igenis tiszteld őket, mert ők fognak ápolni, ha te is elkapod és nem vagy szerencsés alkat, aki úgy kiheveri hogy észre se veszi.
(Jó, azt mondjuk elismerem, hogy van olyan egészségügyis, aki nem érdemli meg a tiszteletet kicsit se, én is találkoztam ilyennel, sajnos. De sokan vannak becsületesek, akik szakadásik dolgoznak még saját magukat is feláldozzák kb. hogy segítsenek. Ilyet is ismerek személyesen.)
Nekem anyukám ápolónő. Nagyon vigyáz magára, nem jár el sehova, csak haza (egyedül él egy pici lakásban) és dolgozni, hogy nehogy kockáztassal, hogy kiessen az ápolók közül, mert így is kevesen vannak. Hetek óta nem láttam, ugyanis én sem mehetek hozzá, nehogy egymást fertőzzük meg.
Minden egyes nap amikor dolgozni megy, attól rettegek hogy elkapja a vírust.
Sokat feláldoznak azért, hogy titeket/minket ellássanak. ☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!