Fuggosegektöl, hogy lehet Megszabadulni?

Akaraterővel és kitartással, meg hittel (nem vallási értelemben)
12 évig voltam nyugtató függő, már teljesen le voltam épülve minden szinten, testileg, lelkileg, agyilag, emberi kapcsolatok, munka, stb. Tudtam, hogy ennél én sokkal többre vagyok képes, csak a "kedves" "orvosok" elbsztak a sok qva droggal. Rászoktattak, de a leszokásban már semmi segítséget nem kaptam. Amikor gúnyosan a szemembe mondták, hogy erről én már soha nem fogok tudni leszokni, mert lényegében drogos vagyok, akkor felszívtam a taknyot. Azt mondtam, hogy ha ez lesz az utolsó dolog az életben amit teszek, akkor is le fogok jönni róla. Kitettem a szemem elé 3 doboz nyugtatót, és soha többet nem vettem be egy szemet se. Pár nap múlva már a falat kapartam, de akkor se. Aztán négykézláb hánytam, de akkor se. 2 évig szenvedtem az elvonási tünetektől, de meggyógyultam. teljesen új ember vagyok, a 3 doboz bontatlan gyógyszer még mindig ott van, már belepte a por, és ott is fog megrohadni.
Az ember szinte bármire képes, ha IGAZÁN eldönti fejben. A többi csak süket rizsa. SENKI sem tud leszokni helyetted. El kell dönteni, csak egyszer, de akkor nagyon, aztán pedig végig kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!