Vizhólyag lett a sarkamon az új cipőtől. Hogy tudnék megszabadulni tőle?
Figyelt kérdés
Vettem egy új cipőt, de a lábam sarkánál, mind a 2 helyen vizhólyag lett. Ha cipőbe megyek nagyon fáj, sántítva megyek. A bal oldali sarkamnál jó nagy a másiknál kicsi. Uj cipőt is érdemes venni, vagy ha bejáratom utanna jó lesz?2019. nov. 28. 10:13
1/6 anonim válasza:
Érdemes nem hordani, vagy ragtapaszt tenni a sebre, amíg gyógyul. Lehet, nem megfelelő a méret, vagy rossz a kidolgozása, és persze bejáratódhat.
2/6 A kérdező kommentje:
A meret jo. Tettem ra ragtapaszt, de ugyan ugy fajt, sot fel is hirzsokta a cipo a higyagiz, kilyukadt...
2019. nov. 28. 10:54
3/6 A kérdező kommentje:
Magasszaru a cipo, es nagyon nehezen lehet belebujni
2019. nov. 28. 10:55
4/6 A kérdező kommentje:
a cipő kulyukasztotta a hólyagot... Betadine oldattal lefertőtlenítettem,. aztán tettem a helyére vastag zsebtapaszt. remélem mostmár jobb lesz
2019. nov. 28. 12:11
5/6 anonim válasza:
Deichmann? Az onnan vett cipőktől mindig vízhólyagom lesz, más márkával nincs probléma.
Tiszta tűvel ki szoktam szúrni, utána gyorsan elmúlik a fájdalommal együtt.
6/6 A kérdező kommentje:
nem. Mindig ugyan ott veszem a cipőket, egyik kínai áruházba. Annyi hogy ez magasszárú. És ha elmúlik, és tovább hordom a cipőt, alakulhat ki újra, vagy már mmegszokja a lábam?
2019. nov. 28. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!