Ha város közeli folyóból iszik az ember, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kérdésem. Ismerős ivott egy folyóból,elég sokat.utána hányás-hasmenéses vírusa lett és nemi betegsége nem is egy! Kiütései,hidegrázás,bőrgyulladás...azt mondja utánaolvasott a Hiv-nek és fél hogy elkaphatta, ha szennyezett a folyó és állítólag a vírus elél sokáig. Hát de ennyire szennyeznék a folyókat??? én lefagytam.2020. ápr. 25. 18:02
21/26 anonim válasza:
Hát ebben a riportban pont nem arról van szó, hogy vízivással elkapható nemi betegség! Termálfürdőben, hosszú ideig ücsörögve olyan mellett, akinek mondjuk Trichomonas fertőzése, az tényleg elkapható, de vízivással nem. A HIV meg pláne nem, az egy nagyon érzékeny vírus. De csak teszteltessetek nyugodtan, csak ne gondoljátok azt, hogy a vízivással kaptátok el.
22/26 A kérdező kommentje:
ha bekerül a szervezetbe véráram útján, bármi szar elkapható! A hiv meg képes túlélni és megfelelő környezetben aktiválódni!! Istenért már. senki nem szexelt itt.
2020. ápr. 27. 18:30
23/26 A kérdező kommentje:
rengeteg tanulmányt,cikket elolvastam,angolul és lehetséges ha nagy mértékben jutott be a szervezetbe ivás útján a vírus!Orvos is megerősített ebben, mert tényleg képes aktiválódni, nem pusztul el hamar!
2020. ápr. 27. 18:33
24/26 anonim válasza:
Elhiszem, de akkor nem is HIV-es. Hidd már el, szakember vagyok. Menjetek orvoshoz, majd megtalálja, mi abaj és mi az oka.
25/26 A kérdező kommentje:
rendben! nagy a félelem,mert már annyi mindent mondtak..volt kivizsgálás,eredményre várunk stb,és még lesz
2020. ápr. 27. 18:35
26/26 anonim válasza:
ha ez így működne kb minden ember HIV fertőzött lenne, pedig pár ezer van Magyarországon és itthon főleg homoszexuális férfiak és droghasználok...lehet vitatkozni, de ez így van
A HIV vírus ráadásul nagyon érzékeny, nem aktiválódik csak úgy és kis mennyiségben hamar elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!