Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha város közeli folyóból...

Ha város közeli folyóból iszik az ember, ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kérdésem. Ismerős ivott egy folyóból,elég sokat.utána hányás-hasmenéses vírusa lett és nemi betegsége nem is egy! Kiütései,hidegrázás,bőrgyulladás...azt mondja utánaolvasott a Hiv-nek és fél hogy elkaphatta, ha szennyezett a folyó és állítólag a vírus elél sokáig. Hát de ennyire szennyeznék a folyókat??? én lefagytam.

2020. ápr. 25. 18:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismered a régi mondókát??

"Ki a Duna vizét issza,

saját hugyát issza vissza".

(Más folyónévvel is szabadon behelyettesíthető.)

2020. ápr. 25. 20:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb a város másik végén igyon, ahol még befele folyik a városba.
2020. ápr. 25. 20:53
 13/26 A kérdező kommentje:
hagyjuk hogy hol volt az eszünk...ez botrány..
2020. ápr. 25. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:

Az a botranu hogu elhiszed hogu HIV virust el lehet kapni folyò víztôl.

A virusok vizzel nem terjednek. Baktèriumok igen.

Nemi betegseg viszont nem terjed igy jacsak nem ült bele a vizbe.

2020. ápr. 26. 07:37
 15/26 A kérdező kommentje:
már miért ne lehetne??? több tanulmány szerint életképes a vírus, ha a gazdaszervezetbe kerül aktiválódik, na most a kommunális szennyvíz ha beleengedik a folyóba és fertőzött testváladéka kerül a szervezetbe kész is a baj
2020. ápr. 26. 11:39
 16/26 anonim ***** válasza:
A HIV nem terjed vízzel. Amit el lehet kapni itt vízzel: hasmenést okozó baktériumok (pl. Salmonella, Shigella, E.coli, Klebsiella) és vírusok pl. Calicivírus, enterovírusok, adenovírudok, hepatitis A vírus, néhány protozoon. Egyik se nemi betegség. A nemi betegség okát máshol, konkrétan egy meggondolatlan kapcsolatban kell keresni.
2020. ápr. 26. 22:21
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
Hagyjuk... aki elhiszi hogy nemi betegseget vizzel el lehet kapno az szimplan hulye, kar szot vesztegetni rà.
2020. ápr. 27. 07:08
 18/26 anonim ***** válasza:

Itt leírják, hogy nemi betegségeket is el lehet kapni még strandon is nem, hogy koszlott folyókban.

[link]

2020. ápr. 27. 10:01
 19/26 A kérdező kommentje:
köszönöm, végre valaki....én is kaptam már el nemi betegséget szüzen strandolás után...
2020. ápr. 27. 12:38
 20/26 A kérdező kommentje:
a folyóba meg köztudott h szennyvizet engednek! aki msát hisz az elég naív,itt a bizonyíték..különben hogy kapta volna el? őszinte ember..nem volt senkivel.ennyit erről
2020. ápr. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!