Ha város közeli folyóból iszik az ember, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kérdésem. Ismerős ivott egy folyóból,elég sokat.utána hányás-hasmenéses vírusa lett és nemi betegsége nem is egy! Kiütései,hidegrázás,bőrgyulladás...azt mondja utánaolvasott a Hiv-nek és fél hogy elkaphatta, ha szennyezett a folyó és állítólag a vírus elél sokáig. Hát de ennyire szennyeznék a folyókat??? én lefagytam.2020. ápr. 25. 18:02
1/26 anonim válasza:
A folyók valóban szennyezettek, nem jó ötlet inni belőlük. De nemi betegséget és HIV vírust biztosan nem kapott el tőle.
2/26 A kérdező kommentje:
nem STD, hanem nemi betegség, hát a franc tudja milyen fertőzéseket vitt be...épp hazatartott, ittas volt és szomjas...hihetetlen
2020. ápr. 25. 18:12
4/26 anonim válasza:
Szerintem a pàrodròl kerdezed es olyan buta vagy hogy elhitted hogy ettol van a nemi betegsége pedig rendesen mellément valami csövessel.
5/26 anonim válasza:
A folyóban persze hogy vannak mindenféle mikróbák, baktériumok. Az ívóvízet is rendszeresen szűrik, fertőtlenítik. HÍV vírust így elkapni nem lehet szerintem. Hányást, hasmenést, gyomor fertőzést simán lehet így kapni.
6/26 A kérdező kommentje:
dehogy ment félre.amúgy sincs párom és lányról van szó.ő pedig ntisztességes , én is ott voltam vele plusz egy 3.bnőnk, csak én épp telefonáltam.
2020. ápr. 25. 18:28
7/26 A kérdező kommentje:
na mindegy,szegény azóta kivan bukva,hogy hogy lehetett ilyen hülye..és tesztelni akar..
2020. ápr. 25. 18:32
8/26 anonim válasza:
Nem tudom,mennyibe kerül egy HIV.teszt,de csináltasson,ha tud.A folyók sajnos elég szennyezettek lehetnek,ha csak a természetes biológiai szennyeződésre gondolsz;elpusztult állatok bomló tetemeival mennyi baktérium,vírus kerülhet a vízbe.Aztán a sutyiban beleengedett,tisztítatlan szennyvíz,és még minden egyéb,amit beledobálnak,beleengednek az emberek.Duna közelében lakom,találtam már beledobált biohazard kórházi hulladékot zsákban,szaros pelenkát...
9/26 A kérdező kommentje:
én is ettől tartok....persze próbálom nyugtatgatni,de a tünetei alapján nagyon sanszos ez a dolog, amiknek utánajártunk...engem is megvisel,mert úgy érzem felelősséggel tartoztam volna..és eléggé kibuktam én is
2020. ápr. 25. 18:48
10/26 anonim válasza:
"én is ott voltam vele plusz egy 3.bnőnk"
Ezek szerint öten voltatok?!
És ötötöknek sincsen annyi esze, hogy tisztítatlan szennyvízből nem iszunk.
Legalább ezt olvassad el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!