Kezdődő középfülgyulladásom van, a doktor azt mondta orrspray-t és infralámpát használjak. Orrspray-t tudom hogy kell, de az infralámpa? Mennyit? Milyen távol? Mennyi időközönként?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2010. júl. 27. 18:54
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos arra keltem megint, hogy be van dugulva, ez tegnap volt, ma már kicsit fáj megint :( az orr sprayt már 1 hete abbahagytam, de most újra elkezdtem, és a lámpát is, majd lesz sós megoldás is.
Nem baj, ha megint használom a sprayt? Azt írták hosszútávon nem egészséges, na de mit csináljak akkor? És nem tudom most mitől alakulhatott ki, nem akarom életemet leélni, hogy állandóan ez legyen :/
2010. aug. 12. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!