Általába milyen időközönként szoktak véradások lenni?
Figyelt kérdés
Nem Budapestre gondolok hanem más megyére, kisebb városokra. Milyen gyakran szoktak lenni? Vagy mindíg van? Ha igen, hol?2011. aug. 21. 19:56
1/10 A kérdező kommentje:
magyarul milyen gyakran
2011. aug. 21. 20:05
2/10 anonim válasza:
A Vöröskereszt honlapján mindent megtudsz.
3/10 A kérdező kommentje:
néztem de nem találtam meg.
2011. aug. 21. 20:08
5/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. aug. 21. 20:11
6/10 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz,de ha van vérellátó a városban.oda bármikor mehetsz.
7/10 anonim válasza:
A honlapon a Megyei véradásoknál megtalálod.
8/10 A kérdező kommentje:
Igaz faluba lakok, Vas megyében, de nincs messze se Körmend se Szentgotthárd.
2011. aug. 21. 20:58
9/10 A kérdező kommentje:
én a véradásoknál csak annyit találtam amelyek már megvoltak :\
2011. aug. 21. 20:59
10/10 anonim válasza:
Nézd meg a Körmendi és a Szentgotthárdi (ált. a helyi kórház szervezi a véradást) kórházak honlapját, vagy érdeklődj a háziorvosnál. Biztosan segítőkészek lesznek, mert nagyon örülnek a véradóknak!
Ha az egyik hónapban adtál vért, akkor kell egy kis idő (ha még ma is a régi szabályok vannak érvényben, akkor kb. 3 hónap), amíg újra adhatsz vért. Ez alól kivételt képez az az eset, amikor valaki nagyon ritka vércsoportba tartozik és egsészéges, fiatal ember (őt gyakrabban is behívhatják, sürgősségi alapon), ill. ha csak a vérplazmát veszik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!