Hogyan éljek én is ilyen egészségesen?
Mit csináljak, hogy én is ilyen kiegyensúlyozott és nyugodt legyek, mint a videóban szereplő nő?
Hogyan alakítsam ki ezt az életstílust/életvitelt/életminőséget magamnak?
Nem értem teljesen a kérdésedet..ha olyan szeretnél lenni mint a csaj a videoban akkor utánozd... vagy ennek van vmi akadálya?
Napi 20-30 perc olvasás és legalább ugyanennyi sport ami viszonylag intenzív és lefáraszt. Elegendő vízbevitel, helyes táplálkozás, elegendő alvás, vitaminok, naponta fél-1 óra kint a szabadban...ezen kívül kiegyensúlyozottá tud tenni a szép tiszta, rendezett környezet, hetente egy kis énidő, a kreatív, kikapcsoló tevékenységek és a pozitív, vidám emberek akik körülvesznek. Én kétnaponta szaunázom ill. az előbb leírtakat ha megfogadom akkor eléggé kiegyensúlyozott vagyok...persze a kiegyensúlyozott lelki állapot és a motiváció az élethez, hogy reggel amikor kinyílik a szemed legyen életkedved a napodhoz...meg persze nem árt ha tevékeny vagy, és produktív, hogy a nap végén ha összegzed a mögötted álló napot elégedett lehess...én még egyébként a relaxációt, meditációt, nyújtást, nyugtató zenét, ellazulást is ajánlom. Az utolsó tippem pedig a naplóírás, ami a sztereotípiákkal szemben nem egy tinilányos tevékenység, hanem minden ember számára ajánlott..ha nem is minden nap, heti 1szer már az is jó. Ha kiírod magadból az érzéseidet, a múltban történteket, az felszabadít, kiüríted vele a memóriádat, leteszed azt ami a múlt, és tudsz a jövőre koncentrálni. Lehet hogy közhelynek hangzik de tényleg ilyesmi hatása van, nagyon tudom ajánlani! Végül pedig egyfajta tudatosság, megfelelő önismeret, elvek, amikhez tartod magad, ha tisztában vagy magaddal és a céljaiddal az nagyon jó, és ez is kiegyensúlyozottá tesz. Dióhéjban ennyi, most elég alaposan összeszedtem mindent..ugyanis a kiegyensúlyozottság legalább ennyi apró, alapvető részecskéből áll, nem csak jógából, egészséges étrendből stb..
köszönöm a válaszod!
Nagyon hasznosak. De lelkileg, hogy legyek kiegyensúlyozott? Olyan sok a zűrzavar bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!