Ti a koronavírus alatt találkoztok a párotokkal?
#11 remélem te leszel az a peches a 2 közül az 1000 fiatalból aki a saját váladékos tüdejébe fullad bele.
:)
Nyugodj meg, ez olyan mint a lottó. Ha peches a genetikád, a vírus ugyan úgy leharap egyből tüdőre. Egyeseknél olyan komoly a fertőzés, hogy a lélegeztetőn is meghalnak.
Ha peched van, akkor teljes szisztémás fertőzést okoz. Elrágja az emésztőrendszeredet, a veséidet, megeszi a májadat.
Végül egyszerűen leállnak a szerveid és abba halsz bele. Fiatalként is megeshet ez, sok esettanulmány van.
#13, közben törölték amit írt.
Nagyon undorító módon azt írta hogy a vén dögökkel már nem kell törődni úgy sem.
#16, De van különbség!
Barátozni SZÓRAKOZÁS. Halasztható. Felesleges. Ráadásul kontakt fertőzés kockázata óriási. Szinte elkerülhetetlen ha a másik fertőzött.
Ételért menni meg VÁLLALHATÓ KOCKÁZAT.
Ezt kéne felfogni, mielőtt halálba külditek az idős/középkorúakat.
Megéri egyébként azzal a tudattal élni, hogy te küldted halálba a nagymamát? Meggyilkoltad, mert nem bírsz ki pár hónapot a barátod nélkül.
Ha találkozni akarsz vele, akkor költözsetek össze albérletbe, vagy hozzá.
Felnőtt nő vagy, el lehet menni otthonról. Én is elköltöztem 18 éves korom óta.
Én is ugyanebben a cipőben járok csak nagymama nélkül.
Apukám nem enged el a barátomhoz.
Másik megyében lakunk és őszintén félek hogy hónapokig nem látom majd.
Akik meg egy városban vannak tudnak talizmi...
#19, Majd július-augusztusban találkoztok.
Itt az ideje, hogy minden fiatal és öreg is áldozatot hozzon. Ez most katasztrófahelyzet. Egy kis ízelítőt kap mindenki, milyen amikor megszűnik a nyugati jólétünk.
Sajnos ez ilyen. Én sem tudok most találkozni azzal a lánnyal akivel korábban randiztam, és alakultak a dolgok. Megbeszeltük, hogy vagy összeköltözünk, vagy semmi. Ha összeköltözünk, akkor nincs visszaút, nincs több szülő, nincs több látogatás. Ez nem retúrjegy.
Onnantól a saját lábadon kell élnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!