Huszonévesen tényleg megleő, ha valakinek alapbetegségei vannak? Meg miért sütik rá az emberre, hogy ő tehet róla?
Nekem magas koleszterinszint (semmi olyasmit nem eszek és nem vagyok túlsúlyos), reflux, krónikus köhögés, krákogás, lehetséges asztma, kétféle gerincferdülés, nem jó hallás, szemüvegesség, híd a számban, két emelettől már kiköpöm a tüdőmet, egy nátha 4 hét, 2-es típusú cukorbetegség tüneteim vannak, de a labor még jó (na ez az egy, amit elismerek, hogy ráteszek sok lapáttal).
Az ismerősi körömben ennél csak rosszabb a helyzet.
A koronavírus kapcsán foglalkoztat a kérdés.
Nem a koronavírus tekintetében érdekelne, a koronavírusra tudom, hogy szimplán olyan esélyeim vannak, mint egy 60 évesnek.
Hanem ennek a vírusnak kapcsán beszélgetnek emberek egészségről - betegségről és ezen az oldalon pl rajtam kívül minden huszonéves egészséges, sőt, volt, hogy engem letorkolltak vagy lepontoztak, pedig tényszerűen írtam le a dolgokat.
Az ismerősi körömben sokszor még én vagyok a többieknél egészségesebb, mindenkinek megvan a maga baja.
Mi a fura ebben?
Egyébként csak a 2-es típusú cukorbetegségre írtam, hogy ráteszek sok lapáttal.
Legutóbb még jó volt a labor, sőt ott csináltak vizeletvizsgálatot is.
A koleszterinre pl orvos mondta, hogy Omega3 és egyelőre nem akar gyógyszerezni.
Csak csirkehúst eszem (szinte, mert kajáldákban van néha más is), nem szeretem, ha valami olajos, zsíros.
Lehetnék ugyan lelkiismeretesebb, de szedem az Omega 3-at.
A BMI-m a jó tartományban van és ha lesz pénzem, beszerzek testzsírszázalékot mérő csodát is.
Egyik évben Budapest kupát szereztem (aki nem ismeri: 10 db teljesítménytúra), másik évben futóversenyeken és eseményeken vettem részt, bár még kis távokon, máskor bringával közlekedtem, egyre gyorsabban, és néha kitérőket is tettem, kirándulgattam.
Fitnesszlabdám van otthon, súlyzóim, stepperem.
Nem cigizek.
Azért tud rosszul esni, hogy olyanok, akik szerencsés genetikával születtek és akikkel nem dohányzott az anyukájuk, letámadnak engem, némelyek esetleg a halálba kívánnak, mint genetikai hulladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!