Megúszhatjuk az olaszországi állapotokat a covid19 kapcsán?
A felelőtlenség ugyan így megy... elöregedett beteges lakosság. Eü már most romokban. Teszteket alig végeztek... tranzitország vagyunk. Külföldiek ezrével jöttek mentek még nemrég...
Mit várjunk szerinted?
Most őszintén még ha mindenki le is fertőződik, leges legrosszabb esetben is lesz 50-60 ezer halott, nagy része öreg, vagy komoly beteg akik már amúgy is csak kínlódnak, vagy várják a kaszást, úgyhogy még az sem lenne komoly gond.Bár erre már nemigen fog sor kerülni azért az eszesebb része a lakosságnak már nem flangál értelmetlenül.
Egyébként meg jelenleg a sok idióta akik értelmetlen dolgok miatt császkálnak ki csak beszélgetni meg körbenyalni a másik seggét, én azt mondom dögöljön is meg. Megérdemli! Nélkülük több lesz ez az ország!
", nagy része öreg, vagy komoly beteg akik már amúgy is csak kínlódnak, vagy várják a kaszást, úgyhogy még az sem lenne komoly gond"
Mondd ezt az 50-60 éveseket elvesztetteknek.
Undorító egy ország, ahol ilyen emberekkel kell egy levegőt szívni mint te.
6-os
Egyáltalán nem undorító,szerintem csodálatos!
De egyébként ha nem tetszik ellehet takarodni, nélküled is többek lennénk! Ja hogy máshova se kellesz hát sorry!
Ott téved a kis takony... hogy ha a lakosság 60%-a lefertőződik az 600 ezer halott.
Ebben temérdek középkorú, pl aki a kis taknyot eltartja.
De van benne 8000 fiatal is, akiknek peches a genetikája és lélegeztetés híján otthagyja a fogát majd. Be se jutna a kórházból a hullahegyektől.
"5-ös honnan tudod te azt, hogy valaki azért, mert idős, rögtön beteg is és csak a kaszást várja? Számtalan fiatalt ismerek, akik sokkal rosszabb állapotban vannak, mint jó pár idős. A saját életedről és a saját kis családodról vélekedjél így! Az ország pedig de, a magadfajta miatt olyan, amilyen, 6-osnak igaza van!"
Hogy honnan? Ezt látom, ritka a kivétel! Akik meg fiatalok és rosszabb állapotban vannak, és kint mászkálnak szintén megérdemlik, vagy üljön le a hátsójára, vagy császkáljon és pusztuljon bele, ha ennyi esze van megérdemli. Nézd ha a családomban valaki alapbeteg és kimászkál trécselni, meg bulizni, akár influenza járvány idején, akár korona járvány idején és elkapja, meg is érdemli, ha a gyerekeimnek 20-éves fejjel ennyi esze volna, még le is tagadnám hogy közöm van hozzájuk. Szóval igen én így vélekedek a családommal kapcsolatban,és ők is így vélekednek. Igen,a magam fajta miatt olyan amilyen? Pontosan! De ha a magatokfajta nem lenne itt lehetne jobb is!
"Ott téved a kis takony... hogy ha a lakosság 60%-a lefertőződik az 600 ezer halott.
Ebben temérdek középkorú, pl aki a kis taknyot eltartja.
De van benne 8000 fiatal is, akiknek peches a genetikája és lélegeztetés híján otthagyja a fogát majd. Be se jutna a kórházból a hullahegyektől."
Csak hogy a szinteden is válaszoljak szutyadék!
Egyrészt kis takony a jó édes rendesen szétkefélt prostituált anyukád aki a világra szart, te üresfejű kis szökevénykörte!
Egyébként magamat tartom el, már 30-éve te szárgombóc, tudom hogy ez neked hihetetlen, 40-éves mamahoteles vagy aki az apja farkából veri a cuccot a kávéjába.
Nyilván van köztük olyan aki peches, persze hogy van,de az még mindig elhanyagolható.
Úgyhogy mind a kettőtöknek csak annyit mondok hogy ha nem tetszik, hogy alapvetően ilyen emberek vannak az országban mint én, tehettek egy szívességet és a kis családotokkal karöltve nyugodtan elhúzhattok az országból, higgyétek el senki nem akar majd komolyan visszatartani, de már leírtam egyszer, nyilván máshova se kellenétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!