Szerintetek mennyire átlagos a 171-173 cm?
Kb ilyen magas vagyok, és nagyon nem szeretem. Nem igazán vagyok képes elfogadni magam:( Szívesebben lennék 165-168 cm körül..
16/L
Én is 171 vagyok, szerintem nem lesz baj.
Tiniként azt hittem ez durva, de azóta ismerek 180-190 magas csajokat. Az 1.85 fölött már kitűnik, de még az se a világ vége.
Én 176 cm körül vagyok, és én nagyon nem szeretem.
A barátaim többsége minimum 10 cm-rel alacsonyabb nálam és elég hülyén érzem magam, hogy "kilógok" a társaságból. Ráadásul nagyon szívesen hordanék magassarkút, de azzal meg pláne kitűnnék. Van pár magas barátom, velünk szívesen vagyok ilyen szempontból (is).
De ez van. Nem tudok vele mit kezdeni, összébb nem tudok menni. Muszáj "elviselni", alkalmazkodni.
Viszont több ismerősöm is panaszkodott, hogy olyan szívesen lennének magasabbak, direkt a magassarkút hordanak, mivel a magasabbakon jobban állnak a ruhák, szép hosszú lábuk van. (Elvileg a fiúknak is a magas lányok tetszenek, bár én ezt azért nem hiszem. :D)
Szóval van akinek megfelel, van akinek nem. Ezen nem érdemes problémázni, mert, mint feljebb is írtam, ezzel aztán tényleg nem lehet mit kezdeni.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!