Az egyik nap feltettem magamban a kérdést, hogy hogyan lélegzünk. Azóta figyelem, hogy mikor lélegzek, olvastam, hogy átlagos ember magától vesz levegőt. Normális az, amit én csinálok?
Elnézést.
Csak szimplán félek, mert nem tudom, hogy ettől lesz e bajom. Mert tuti, hogy én is Magamtól veszek levegőt, mert ez egy reflex az embernek, de az normális e, hogy én amióta feltettem azt a kérdést csak azt figyelem.
És attól félek, hogy ha nem figyelem, akkor nem lélegzek.
Attól függ hány éves vagy. Mivel írni tudsz gyanítom, hogy 10nél több, akkor viszont nem normális a dolog, mert kb az a korhatár amikortól szerintem illik tudni, hogy aki nem lélegzik az nem él.
Tehát nem fordulhat elő, hogy nem figyelsz oda és nem lélegzel.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
Már meg is nyugodtam!
Ohh, egyébként 14 éves vagyok. :)
Helyes.
Plusz infó: Állítólag annyira rá van állva a szervezet arra, hogy kötelező lélegezni, hogy épp emiatt nem tudod saját magad vízbefolytani vagy direkt nem levegőt véve megfullasztani (azért ne próbáld ki!!). Egyszerűen a szervezeted akkor is vesz levegőt ha nem akarod.. :)
Na ezt jó tudni!
Elnézést ezért a hülye kérdésért, csak ez most kezdődött velem. Ilyen még nem volt.
Ehhez hasonló volt már, de ilyen még nem.
Köszönöm szépen, hogy megnyugtattál! :)
Ha szabad kérdezzem, Orvos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!