Depressziós vagyok? Mit tehetnék?
Nos igazából én egy bolondos ember vagyok de valószínű hogy csak takaró az igazi érzéseimnek.
Hetente rámjön valami miatt az az érzés hogy senki nem szeret senkit nem érdeklek bár ennek van valóságalapja.
Bárnkinek próbálok mesélni magamról vagy bármi sztorit vagy egyszerűen nem figyel vagy rám néz de közben máson gondolkodik vagy a szavamba vág és többé nem kérdezi hogy én mit akartam mondani.
Én mindenkire figyelek igyekszem a lehető legjobban.
Engem senki nem ismer emiatt igazán. Azt hiszik hogy boldog vagyok gondtalan gyerekes.
Miközben elég mély gondolatok zaklatnak nap mint nap
Van hogy olyan semmirekellőnek érzem magam hogy elhatározom hogy leugrom a 8. Ról de akárhányszor lenézek elmegy tőle a kedvem
Igazából ez a fő bajom.
Hogy senki nem ismer de nem is akarnak megismerni én mindenkire figyelek ezért szeretnek velem beszélgetni az emberek de rám nem kíváncsi senki és nem is figyelnek.
Mit kéne tennem hogy figyeljenek?
Mit gondoltok ha leugranék gyorsan vége lenne vagy azért fájna?
Velem van a baj vagy mindenki mással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!