Egy átlagos bokazúzódás mennyi idő alatt jön helyre?
Leginkább tapasztalatok érdekelnek, nem a google.
Igazság szerint félreléptem nem kicsit, konkrétan derékszögbe állt a bokám, de nincs törés sem szalag szakadás.
Első 1-2 napon nagy puha dudor a bokán, következő napokra rá a dudor keményebb lett, rá 3-4 napra, kezdett a dudor körül bedagadni, végül az egész lábfejem bedagadt, feszül a bőr. Mostanra nem feszül és kevésbé dagadt, de kezd lilulni a sérülés helyén egyre nagyobb területen. Bokám másik oldala, lábfejem teteje és a lábujjaim is lilás-kékes véraláfutásos színűek. Bokám még mindig fáj ha rálépek.
Jan16-án léptem félre azóta tart, ez természetes jelenség ami történik?
Már voltam vele kontrollon, de ott azt mondták nincs semmi, kenegessek, borogassam.
Nem tudom, hogy neked átlagos-e és hogy az én húzódásom átlagos volt-e, de azért leírom:
Én nem voltam dokinál, 2 hét után tudtam újra rendesen rálépni, persze ekkor még éreztem fájdalmat, viszont már nem hugyoztam össze magam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!