Szerintetek e időszakban érdemes elmennem dolgozni?
Figyelt kérdés
21 éves diák vagyok, és COVID-19es időszak miatt itthon ülök én is.. Ahol én dolgozok diákként ott kiemelt higiéniai terület van, de szüleim félnek, hogy lebetegszek mert nincs közel hozzám a hely és buszon simán elkaphatom.. Mit tanácsoltok, maradjak inkább otthon egészségem érdekében vagy szedjek zsebpénzt én is?2020. márc. 16. 22:39
1/3 anonim válasza:
Ha szüleiddel laksz akkor maradj otthon és foglald el magad. Tanulj.
2/3 anonim válasza:
Ha agyon kell a zsebpénz menj...
Jelenleg nálunk sokkal nagyobb esélyed van a szezonális influenzát össze szeded, ami december óta tart és heti 40 ezren mennek vele orvoshoz, csak az országunkba.
A korona vírus elsősorban a legyengült immunrendszerszerű, főleg nyugdíjasokra veszélyes.
50 év alatt lehet úgy átmegy rajtad, hogy észre se veszed, max mint egy kis megfázás.
3/3 anonim válasza:
Nagyon utálom, hogy nálunk gumiszabályok vannak.
Ha TÉNYLEGES a veszély, akkor rendeljenek el kijárási tilalmat, ha meg az nem indokolt, akkor meg ne rémisztgessék az embereket. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!