Éjszakai korzett?
Figyelt kérdés
A gerincferdülésre használt fűzőből gyártanak Magyarországon éjszakait? Csak mert nagyon sok külföldi cikket, videót olvastam róla, viszont magyar keresésre nem nagyon találtam semmit, csak nappaliról.2020. márc. 7. 15:25
1/3 anonim válasza:
Semmire se jó a korzett, kizárt, hogy ismernél olyat akit meggyógyított, max azt írják, hogy a műtétet sikerült elkerülni vele, tehát még rosszabb is lett az állapotuk, csak annyira nem, hogy műteni kelljen
Az edzést nem pótolja a semmittevés.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt nappali és éjszakai korzettem is. Éjszakait általában csak a nappali után adnak, nem tudom, hogy alapból kaphatsz-e olyat. De szerintem mindenképpen megéri, nagyon nagyon sokat segített nekem, szinte teljesen elmúlt a gerincferdülésem. Persze ehhez az kell, hogy tényleg becsületesen hordjuk és a megfelelő helyen csináltassuk. Budapesten nagyon tudom ajánlani a Salust:)
3/3 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy aki rád akar sózni valamit, természetesen teljesen meggyógyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!