Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha annyira hozászo...

Mit tegyek, ha annyira hozászoktam az éjszakai pelenka viseléshez, hogy pelenka nélkül bepisilnék éjjelente? 31f

Figyelt kérdés
Nekem ez egy fétisből indult, és nagyjából 12 éve hordok folyamatosan estére, minden napra pelenkát. aszexuális vagyok, így nincs párkapcsolatom, nem zavar be, viszont gondoltam rá, mi van ha abba akarom hagyni. De azt vettem észre hogy 1-2 éve már nem ébredek fel, ha érzem hogy pisilnem kell, de még csak félálomban sem vagyok. Mit tegyek? Teljesen egészséges vagyok, nem vagyok cukorbeteg sem, mégis ez berögzült.
2019. nov. 16. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Agyba döntötted el tehát megint agyba kell eldönteni a leszokást is.
2019. nov. 16. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Dokihoz kellene menni, mert ez a vizelettartás lehet akár hormonbetegség is akár, amit gyógyszerrel lehet kezelni (ld. desmopressin).
2019. nov. 17. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Fuha.... orvos. Pszichológus.... de sürgősen!
2019. nov. 17. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Hordjad csak szépen a pelenkát.
2019. nov. 17. 00:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Viseld a pelenkát nincs más lehetőséged!
2019. nov. 25. 15:21
 6/8 anonim válasza:
100%
Egyforma a problémám veled de szeretnék kérni segítséget tőled lehetséges ez
2020. márc. 26. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rakj valami védőhuzatot az ágyadra. Pl: [link]
2020. okt. 12. 05:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy abba tudod hagyni. Egy két próbát megér pelenka nélkül aludni de feltétlen gondoskodni kell az ágy védelemről gumi lepedövel. Ha felébredsz párszor, hogy elázott mindened akkor valoszinüleg marad a pelenka. Meg kell próbálnod elfogadni és együtt élni vele. Nem zavarsz vele senkit hiszen amint irod egyedül élsz.
2020. nov. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!