Mit jelent pontosan a felnőtt pelenkán az öt és fél cseppes jelzés?
Köszönöm szépen a szíves válaszokat,az első válaszolónak szeretném írni,hogy köszönöm szépen és én akkor ki is váltottam két csomaggal közgyógyellátási támogatással és a második válaszolónak is külön köszönöm a válaszát,csak érdekelne az nagyjából hány liter vizeletet tart meg és mennyi székletet?
Szeretnék elnézést kérni,de szerintem ezekről így őszintén tehát nem kerülő utakon érdemes megbeszélni :-)
Egyébként szeretném megkérdezni,hogy mit is jelent pontosan az az öt és fél cseppes jelzés a nyolc cseppes jelzésből?
Bocsánat,de nem jut eszembe hogy pontosan milyen inkontinenciát találtak nálam,pedig biztosra veszem hogy az a jelzés arról árulkodik.
Egyébként a teljes őszinteség kedvéért elmondom,hogy én jelenleg 32 éves vagyok és gyógyíthatatlan idegrendszeri sérülésben szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!