Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vesekő, katéter vagy pelenka?...

Vesekő, katéter vagy pelenka? Ez a kérdés megint! Mit tegyek? F

Figyelt kérdés

Nekem születési rendellenesség miatt kicsi a hólyagom és a kapacitásom, amit soksáig úgy véádtem ki hogy nem ittam semmit és kibéleltem az alsómat wc papírral. Ha iszom kb 10-20 percenként járkálok a wc-re, viszont kaptam emiatt már vesekövet és akkor megkaptam hogy INNI INNI mert nem jó ha 2-3 decit iszom egy nap.

Azóta eltelt pár év, és megint nem ittam és most nagyon durva vesegörcsöm volt az ünnepek alatt, vesekövem volt, borzalmasan féjt, véres is volt a pisim. Most megint itt vagyok, de nem akarok katétert. Pelenka nagyon ciki és félek hogy ha kiderül nem akar majd velem senki se barátkozni se pedig együttlenni!

Mit tegyek? Műteni ezt nem lehet, vagy ha lehetne is úgy olvastam kétes kimenetelü és nem megyek bele olyanba ami kétes kimenetelü, főleg ha fel kell VÁGNI érte egy "egészséges" szervem...

2018. jan. 1. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok citrom , alma , narancs , szénsavas üdítő , sör tea elmarja .
2018. jan. 1. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Vesekő nem játék,attól sok bajod lehet, gondolom nem szeretnél életed végéig betegeskedni. Pelenka igen, az ciki és sajnos tényleg nem fogja szerintem a másik nem jó szemmel nézni. Én nem jönnék össze olyannal, aki pelenkát hord. Viszont ha már együtt vagyunk x éve és azután lesz kénytelen pelenkát hordani, az más!! Marad a katéter. Annak nincs szaga, tudsz vele nemi életet is élni normálisan. Gondolom a hólyagodba helyezik a katétert a bőrön keresztül.
2018. jan. 1. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
2 es a katéter nem bőrön van a húgyhólyagba juttatva ,hanem a húgycsövön nyomják fel .
2018. jan. 1. 20:01
 4/9 A kérdező kommentje:
" Gondolom a hólyagodba helyezik a katétert a bőrön keresztül." Na ezt tényleg csak gondolod. Akkor már inkább a pelenka, úristen...:O nem vagy komplett. egy nyilt sebet viseljek? Úristen. soha. Kurv4 veszélyes, legalább annyira veszélyes mint a vesekő...
2018. jan. 1. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadni pelenka viselést ne foglalkozz másokkal! Nem szégyen ilyen esetben.
2018. jan. 2. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Igyál sokat a vese kő ellen. Inkáb pelenka mind a katét.
2018. jan. 3. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért írtam hogy a bőrön keresztül, mert ott is kivezethetik, a vesébe vezetik a katétert,ha a hólyag működése rossz, így áthidalják a problémát. Nephrostoma a neve.
2018. febr. 17. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az írásból nem lehet tudni hogy nő vagy férfi vagy. A katétet én se szeretem inkább pelenkát használok. De ritkan használok condom katétet az csak férfinek jó.
2018. jún. 18. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Inkább mind pelenkát mind katéter. Katéterel nagyon oda kell figyelni a higéniára ne hogy akatéterel be vigyél valamit a szervezetedbe. Pelenkát könyeben cseréled cseréled akár hol.

És még a sex is jobb hogy nincs katéter.

2018. júl. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!