Fel fog menni a fogamra az éjszakai fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Levették az állandó fogszabályzóm, és rá csak 6 hétre kapom meg az éjszakait. Attól még, hogy kicsit visszacsúsztak a fogaim azóta, a doki rá tudja majd erőltetni az éjszakait?2020. jan. 12. 05:40
1/9 anonim válasza:
Nem akarlak megrémiszteni,de az nagyon későn van.. állandó retenciós ívet kaptál ?
2/9 anonim válasza:
És simán lehet,hogy már nem fog rámenni az éjszakai. 1-2hét alatt is mozognak a fogak ilyenkor .. Ha kaptál retenciós ívet a fogad belső felére,amit az előbb kérdeztem,akkor egy fokkal jobb a helyzet, akkor úgy gondolom nem lehet gond.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmi ilyesmit. Egyébként a 6 hétből már letelt 5 és fél, és most vettem észre hogy van egy kis elcsúszás.
2020. jan. 12. 05:54
4/9 anonim válasza:
a dokidnak ott miért nem hoztad szóba?
Nekem feladta postán, hogy minél előbb megkaphassam.
5/9 anonim válasza:
ha csak kis elcsuszas van akkor fel fog menni
6/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle vagy 20szor, hogy nem-e lesz baj ebből. De azt hajtogatta hogy ne aggódjak, nem fog elcsúszni, mert akkor nem vette volna le stb.
2020. jan. 12. 06:58
7/9 anonim válasza:
Hát akkor majd kiderül. Látatlanban sajnos nem tudjuk megmondani,jó lesz-e rá az éjszakai.. ez nagy felelőtlenség volt az orvostól ,ilyenkor nagyon könnyen és gyorsan mozognak a fognak,vissza akarnak menni az eredeti helyükre .
8/9 anonim válasza:
Elég béna egy orvos lehet. Bőven ráért volna levenni később a fogszabályzót.
9/9 anonim válasza:
Nyilván már a kérdezőnek nem aktuális, de hátha valakinek kell:
Szóval légyszi, könyörgöm ne hagyjátok hogy ennyit kelljen várni az éjszakai fogszabályzóra. Az állandó fogszabályzó levétele után nagyon könnyen elmozdulhatnak a fogak, és akkor már nem elég, nem jó az éjszakai. Azt nem hat hét múlva kell megkapni, hanem pár napon belül. Amikor még nekem is volt fogszabályzóm, a levétele után néhány nap és megkaptam az éjszakait.
Gondoljatok bele, mennyi szenvedés a fogszabályzó, kár lenne azzal elcseszni, hogy későn kapod meg az éjszakai fogszabályzót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!