Máj regenerálás?
Nem akarok regényeket írni a miértekről a lényeg hogy a fogamzásgátlóm betette a kaput a májamnak amit észre se vettem volna ha a dokim nem említ egy rutin vérvételt mondván, hogy amúgy is régen volt.
Kiderült h a tabletta okozta hogy a májfunkcióm rossz volt így azt elhagytam januárban.
Viszont a vizsgálatok több tünetre is rámutattak amikre nem gondoltam hogy ez okozta, pl feljöttek kilók mert a májam képtelen volt eldolgozni amit bevittem, rosaceas lett az arcom meg hasonlók.
Az orvosom szerint nem kell gyógyszeres kezelés csak változtassak az életmódomon és a májam regenerálódni fog.
Ez megtörtént teljes étrend váltás, növeltem a folyadék bevitelt.
Kb mennyi idő míg helyrejövök? Eltűnnek utána a tünetek? a bőröm és a +ok? (persze utóbbiért tenni is fogok de amúgy ami eddig felgyűlt azt eldolgozza majd a májam? )
Tanácsokat kérnék mert már nem tudom mivel segítsek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!