Hogyan hat a vékonybél-hámot és -bolyhokat regeneráló, gyulladáscsökkentő, tápanyag-felszívódást segítő csontleves-alaplé? Mi van benne, ami jótékony?
Figyelt kérdés
#tápanyag #felszívódás #jótékonykodás #alaplé #bélflóra #gyulladáscsökkentő #regenerálás #csontleves #vékonybél-hám
2018. dec. 2. 02:14
2/2 anonim válasza:
A csontból a hosszú főzés hatására kioldódó ásványi anyagok, plusz a megfelelő összetételű zsiradék, ill. kollagén, zselatin - ezek a jótékony hatású összetevők.
Szóval hiába csap össze valaki fél óra alatt egy csontlevest, az semmit nem ér. Csirkecsont a leggyorsabb (lábat szoktak ajánlani, de bármelyik rész mehet bele, ha amúgy szereted a húslevest), 8-12 óra lassú főzés az optimális, de legalább 4 óra ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!