Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan regeneráljam magam...

Hogyan regeneráljam magam szilveszter előtt?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy tegnap későn feküdtem le és ma éfl 11-kor keltem fel, de ritka rusnya fejjel. Gondoltam vissza lszok de nem javult semmit aludtam még 2 órát. Felkeltem egy teát benyomtat azóta eltelt már 3 óra, de még mindig zombis vagyok picit... Nincs valami praktikátok, ötletetek?:DD

2013. dec. 31. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Igyál többet és észre se veszed hogy rusnya vagy.
2013. dec. 31. 15:01
 2/3 DuplaKV válasza:
A szem alá egy kis arany-, vagy visszér kenős, és eltűnnek a karikák. Esetleg egy élesztős arcpakolás segíthet még az emberibb külső elnyeréséért.
2013. dec. 31. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Vegyél jó meleg fürdőt, aztán tusolj le hideg vízzel.

Fürdés előtt tegyél be két kanalat a hűtőbe, és utána azzal simogasd végig az arcod. Jó zombiság csúfságra.

Éhen azért ne menj el bulizni, meg most is egyél valamit, és igyál sok folyadékot. Most ne alkoholt, azt majd csak a buliban!

Egy jó parfüm pedig csodákra képes, akár fiú, akár lány vagy! Jó bulizást, boldog új évet!

2013. dec. 31. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!