Mennyire viselt meg a Szilveszter? Sokat ittál? Ha igen, hogy tetted túl magad a másnaposságon?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 21:54
1/12 anonim válasza:
Magamhoz képest sokat ittam. Kb. 2 deci whiskyt, 2 pohár bólét és 2 pohár pezsgőt. Emellé ettem olykor-olykor, hogy ne legyek rosszul, valamint igyekeztem jó minőségű italokat inni, és kortyolgattam mellé vizet is. Ennek köszönhetően másnap abszolút nem volt semmi bajom. :)
2/12 anonim válasza:
Én ittam egy kevés pezsgőt, 4 tequilát, pár korty krémlikört, szintén pár korty pina colada-t. Kicsit jól éreztem magamat, de nem rúgtam be azért enniytől. Ittam volna még, de sajna nem volt pia, csak pezsgő és én azt nem szeretem:S Szal nem volt a legjobb szivleszter. 17/L
4/12 anonim válasza:
Én pezsiztem, ittam boroskolát egy kis házipáleszt, kb egy deci martinit, meg vodkanarancsot. Mindegyikből csak egy kevest, ugyh igazából csak jó kedvem lett tőle:D
5re értem haza du. 3ig aludtam de nem volt semmi másnaposság hál istennek:D
5/12 anonim válasza:
hát én nem sokat ittam, mivel a párom 11.45-re teljesen kiütötte magát. de olyan szinten....talán mert amúgy ritkán szokott inni. szóval én maradtam józan, hogy legyen, aki vigyáz rá illetve másnap elmeséli neki, amire nem emlékszik. azaz mindent.
6/12 anonim válasza:
én mongyuk 2deci fütyülöst 2deci vodkát 1üveg barnasört 4pohár pezsgöt (+mégcsomota nyakamba:S xD) emellé téptünk is és 6bol 4en hánytak is énpontnem de nemvoltammásnapos viszont teleport az volt xD
7/12 anonim válasza:
Hát én is szépen elrendeztem magam XD
Eredetileg úgy volt, hogy sehova nem megyek, aztán mégis mentem XD
2 házibuli, utánna meg disco....
Házibulikba: sör, házipálinka...(éjfélkor pálinkával koccintottunk, mert senkinek nem kellett a pezsgő) XD
Discoba: sör, de qurvasok....
3x látogatot meg rókakoma, és az események kb. 70% ára emlékszem
8/12 anonim válasza:
szal elégsokat:D sokra nememléxem arrase h jöttem haza de szerencséremár immunis vagyoka másnaposságra nyár óta:D
9/12 anonim válasza:
Nagyon sokat ittam:S
Éhgyomorra...-.-:S
és tegnap egésznap hánytam
még ma is rosszul vagyok... dde már nem annyira xD
10/12 anonim válasza:
én tegnap semmit nem ettem, és egészen hajnali 4 óta hánytam... de akkor nem voltam egyedül az a lényeg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!