Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek, a vírus hülyeség miatt...

Félek, a vírus hülyeség miatt elmaradhat a koncert?

Figyelt kérdés
Március 4-én lesz a koncert, amire már egy éve vártam. Nem lesz addig semmi baj? Attól tartok, hogy egyszer csak karantént tesznek ha lesz egy vírusos ember... mennyi az esély rá?

2020. febr. 29. 19:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
93%
Budapesten már 4 fertőzött van (több is szerintem), ilyenkor jobb megelőzni a dolgokat.
2020. márc. 6. 15:30
 32/41 anonim ***** válasza:
90%
31: Én Hollandiában élek, ahol már vagy 40 fertőzött van. Mégse látom parálni az embereket, nem járkálnak maszkban, és nem fosztják le a boltokat.
2020. márc. 6. 15:50
 33/41 anonim ***** válasza:
93%

oké, pánikolni szerintem sem érdemes. de ha már elkezdődött, akkor szerintem egyszerű óvintézkedéseket (moss kezet gyakran, hordj maszkot ha van rá lehetőség - lehet, hogy ez nem nyújt nagy védelmet, arra viszont jó, hogy te ne add tovább, ne menj nagy tömegbe, stb.) kínában azért csökken most a fertőzöttek száma, mert nagyon komolyan vették az egészet. ha ezt mindenki "vírus hülyeségnek" veszi, akkor problémák lesznek, akkor meg már kár pánikolni.

amúgy én továbbra sem azt mondom, hogy fosztogatni kellene a boltokat vagy hasonló, de aki nem veszi ezt komolyan és képtelen betartani pár óvintézkedést, az egyszerűen hülye. szerintem redezvényekre menni is hülyeség most. ne már, hogy pár hónapot ne bírjon ki valaki ilyesmi nélkül. szívsen mondnám, hogy nekem mindegy, ki mit csinál, csak sajnos ilyen esetben mások felelőtlensége sok emberre kihatással van. az ilyenek miatt fogok kedden lelépni budapestről, szerencsére online munkám van. ha nem lesz járvány, akkor én vettem túl komolyan, és minden oké. egyébként - én nem magamat féltem főként, 24 vagyok és egészséges. de vannak rokonaim, akikre nézve már kicsit veszélyesebb. a barátom pedig los angeles-i, ahol most fognak megtartani egy maratont ahol kb 27000 ember lesz. ő sem örül neki. nem tudom, miért jobb az ilyen nemtörődöm attitűd, nem akkor kellene észbe kapni, amikor olyan lesz, mint mondjuk olaszországban.

2020. márc. 6. 20:15
 34/41 anonim ***** válasza:
93%
*egyszerű óvintézkedéseket érdemes betartani
2020. márc. 6. 20:16
 35/41 anonim ***** válasza:
29%
33: 24 vagy. Gondolom Walking Dead-en és hollywoodi posztapok mozikon nőttél fel, és azokból indulsz ki.
2020. márc. 6. 22:03
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
#35, Olaszok is biztos Walking Deadest játszanak. Meg hazudnak a hírekben.
2020. márc. 8. 18:32
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

"a vírus hülyeség miatt..."

Egy dolog már biztosan kiderült,

hogy ide sem a tudós-klub tagjai járnak!

2020. márc. 8. 19:34
 38/41 anonim ***** válasza:
25%

Hát én is aggódok, én a Nightwish koncert miatt, júniusban Krakkóban, júliusban Vizovice, augusztusban meg Finnországban lesz, már a jegyeim is megvannak. A repjegy is 82ezer volt, szóval elég sokat bukok, ha elmaradnak a fesztiválok, meg a jegyek is drágák voltak. És ha idén nem tudok elmenni koncertre, ki tudja hány évet kell megint várni, hogy újabb turné legyen... :(

A vírust meg pont leszarom, bivaly erős az immunrendszerem, szerencsére sose vagyok beteg. (Pedig olyan helyen dolgozok, hogy gyakran beteg kisgyerekek is összeköhögnek.)

2020. márc. 10. 20:10
 39/41 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem júniusban már kifelé jövünk ebből.

Viszont arra kell számítani hogy a karanténintézkedéseket még egy ideig fenntartják.

Most Wuhanban is újra minden a régiben lenne, akkor beindulna a vírus újra valószínűleg. Egy második hullámban.

2020. márc. 10. 21:59
 40/41 anonim ***** válasza:
90%

"A vírust meg pont leszarom, bivaly erős az immunrendszerem, szerencsére sose vagyok beteg. (Pedig olyan helyen dolgozok, hogy gyakran beteg kisgyerekek is összeköhögnek.)"

Ugye megmondtam, hogy ide nem a tudós-klub tagjai járnak!!

Ő leszarja, miközben -esetleg- végigfertőzi a családtagjait, a rokonságot, a munkatársait és sok-sok idegent a tömegközlekedésen.

2020. márc. 11. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!