Szerintetek probléma, hogy teljesen hidegen hagy a korona vírus?
Figyelt kérdés
Úgy értem mindenhonnan hallom hogy,mindenki retteg tőle.Engem pedig nem hat meg,csak élem tovább az eddigi életemet2020. febr. 27. 20:40
1/8 anonim válasza:
Nem probléma, mert se így, se úgy úgysem tudunk semmit tenni (jó, nyilván kézmosás, meg ilyenek, de annak amúgy is alapnak kellene lennie), így az aggódás meg idegeskedés csak elrontja az ember napjait, értelme meg nincsen.
2/8 anonim válasza:
Egyelőre nem foglalkozom a dologgal.. Van jobb dolgom is. ;)
3/8 anonim válasza:
Rossz döntés, de majd tanulsz a saját károdon!!!!!!!!!!!
4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyjából mindenki még a normális kerékvágásban éli az életét, csak hát a hangos kisebbség mindig igyekszik "túlkiabálni" a többséget, ezért tűnhet úgy, hogy pánik van. Ezzel nem a betegséget akarom lebecsülni, mert igenis komoly, de most azon kívül, hogy többször mosunk kezet, semmit sem tudunk tenni.
5/8 anonim válasza:
Ez a normálisabb.
Engem sem érdekel, megvan épp a magunk baja
(hányás-hasmenés a 2 ovisomnál és nálam, az ovi 3/4e ebben szenved hetek óta)
6/8 anonim válasza:
A betegség miatt szerintem is felesleges pánikolni. A pánik miatt viszont már érdemes odafigyelni. Ha karantén lesz, nem mehetsz ki a városból, kifogynak az üzletek. Már most se lehet kapni alapvető dolgokat.
7/8 anonim válasza:
Kétféle ember van ekkora járvány idején:
- az előrelátók,
- és a hülyék.
8/8 anonim válasza:
Jó neked!
Ha 2-3 hét bevételkiesésem lesz, akár csak karantén miatt, akkor fizetheted a kaját és a számláimat!!!
Ha elkapom, lehet a temetésemet is (többek között krónikus csúnya köhögés), Apumét biztosan (nagyon durva COPD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!