Mi történik, amikor egy ember elveszíti egy vagy több ujját?
Figyelt kérdés
Bevallom ez a kérdés már többször is eszembe jutott,hogy ennek a kérdésnek utána nézek,mert nagyon érdekel,ha minden igaz,akkor például a nagylábujj elvesztése egyensúly zavart okozhat,már ha jól tudom,de szeretném biztosan tudni az ilyeneket meg hasonló témákat is.2020. febr. 21. 21:01
1/6 anonim válasza:
És szerinted itt most tömegesen fognak jelentkezni azok, akikkel ilyesmi történt, hogy biztosan megtudhasd az ilyeneket?...
Keress szakirodalmat inkább, ha tényleg az igazság érdekel.
2/6 anonim válasza:
Pl baleset vagy fertőzés miatt levágják akkor utána a bőrt összevarrják rajta elől.
De amúgy a biztosító valószínűleg nem fog ilyenre fizetni, mert elég esélytelen hogy a vonat csak a magylábujjadat vigye le
4/6 anonim válasza:
Nem okoz egyensuly zavart a nagylabujj levagasa. Legalabbis egy ismerosomnek (oreg volt) levagtak keringesi zavar miatt, es ugyanugy jart mint elotte.
5/6 anonim válasza:
Kidumálja a büntetést Audival a rendőrnél fogyatékosságra hivatkozva. Megtörtént eset, ügyvédelve.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,ez a téma régóta érdekel és azért sem tudtam erre rá keresni,mivel nem tudtam hogyan keressek rá erre a témára és a nagylábujj elvesztése miatt fellépő egyensúlyzavart egy kedves barátom mondta nekem,amikor arról mesélt,hogy az unokatestvére munka közben vesztette el a nagylábujját és onnantól kezdve már elég bizonytalanná vált az egyensúlya és a járása is,de ez csak egy példa.
2020. febr. 23. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!