Lehet komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Az este bukóra raktam az ablakot kicsi frisslevegő reményében de bealudtam közben,az ablak pont az ágyam alatt van és egész éjjel a hideg a fejemre jött. Lehet meghűlésen kivül komolyabb baj ebből? Nem volt hideg a szobában reggel,nem is reszketve ébredtem,csak parázok,hogy akár valami komolyabb következménye is lehet ennek.2020. febr. 19. 15:13
1/3 A kérdező kommentje:
Az ágyam van az ablak alatt*
2020. febr. 19. 15:13
2/3 anonim válasza:
Semmi bajos sem lesz, söt elárulom, sok nyugati/északi országban az a normális, hogy télen (minusz 15 fokig is) az ablak minimum bukóra nyitva van, de sokszor egészen. Érdekes módon senki nem fázik meg, nem hal bele, csak éppen nem lesz beteges!
3/3 anonim válasza:
"Nem volt hideg a szobában reggel,nem is reszketve ébredtem,csak parázok"
Nem az ablak lesz itt a baj. Pszichológust keress, ha a semmi miatt is parázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!