Ha fingottam véletlenül társaságban egy büdöset akkor hogyan kerüljem el hogy lelepleződjek?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok amikor tényleg teljesen véletlenül nem akarva, de eleresztek egy dolmányos varjú-t. És tudom hogy ez nagyon büdös lesz, de van még 2-3mp amíg a gáz szétterjed. Ha akkor elszaladok akkor is érezni foglyák és gondolják hogy azért mentem el mert én voltam.
Mit lehet tenni? Illetve ti voltatok hasonló helyzetben?
2020. febr. 12. 20:48
11/11 MikeS13 válasza:
Mikor még kamaszok voltunk és véletlenül fingottam egyet, megrovó tekintettel ránéztem a mellettem álló haveromra, és határozott hangon azt mondtam, "De bunkó vagy, idefingottál?" Mindenki azt hitte, hogy ő volt. Sokszor bejött :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!