Ha fingottam véletlenül társaságban egy büdöset akkor hogyan kerüljem el hogy lelepleződjek?
Tehát arra gondolok amikor tényleg teljesen véletlenül nem akarva, de eleresztek egy dolmányos varjú-t. És tudom hogy ez nagyon büdös lesz, de van még 2-3mp amíg a gáz szétterjed. Ha akkor elszaladok akkor is érezni foglyák és gondolják hogy azért mentem el mert én voltam.
Mit lehet tenni? Illetve ti voltatok hasonló helyzetben?
És a hallgatás közben mindenki tudja hogy valaki fingott, de senki nem mer szólni hogy megbeszéljék ki volt?
Na de mi van akkor ha csak 2-en vagyunk egy térben....akkor a másik ember biztosan tudja hogy csak én lehettem mert más nincs ott ilyenkor mi van?
"mindenki tudja hogy valaki fingott, de senki nem mer szólni hogy megbeszéljék ki volt?"
Nem nem mer, hanem nem akar. Illedelmességből.
"mi van akkor ha csak 2-en vagyunk egy térben....akkor a másik ember biztosan tudja hogy csak én lehettem mert más nincs ott ilyenkor mi van?"
Ilyenkor gyorsan hívd minél messzebb onnan. ;-)
Ha csak ketten vagytok, akkor egyértelműen elnézést kell kérned.
Ahol azonban sokan vannak, ott néha ki lehet bújni az elkövetés gyanúja alól, de nem mindig. Például:
Moziban ülünk. Nézzük a filmet. Egyszer csak nagyon büdös lesz.
Első sor: hátrafordul!
Második sor: hátrafordul!
Harmadik sor: hátrafordul!
Stb., stb.
Igen ám, de ebben a helyzetben mi tévő legyen az utolsó sor?
Elnézést kérni???? Most komolyan ez mennyire életszerű?
"Ha valami büdöset érzel, az én voltam bocsi.."
Egy fiatal lány elmegy ebédre az új barátjának a szüleihez.
A fiú falun lakik, ebédnél a kutya is bent van az asztal alatt.
Egyszercsak a lánynak muszáj kiengedni egy galambot, és mivel feszéjezve érzi magát nem akar felkelni az asztaltól.
Nincs mit tenni, próbálja halkan megoldani.
Erre az após jelölt rá szól a kutyára.
Bodri!
A lánynak tetszik a helyzet, mivel a kutyára gyanakodnak, ezért megint elenged egy galambot.
Após: BODRI!!!
A lány mégjobban felbátorodik, és harmadszorra már kevésbé fogja vissza magát.
Após: Bodri! Menj onnan, mert rád szarnak!
Így már érted?
Nem ez tartozik ide, hanem ez:
- Ki volt az, te?
- Én nem, hanem a kutya.
- Dehát nincs is benn!
- Majd bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!