Igaz, hogy eddig aki megfertőződöttek a Koronavírussal azok közül alig több mint 7% gyógyul meg? És hogy a halálozási ráta 2% helyett 22%? Ez azt jelenti, hogyha bejön az országba, akkor minden családban meg fog halni valaki?
https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw
Online adatok: Cases: jelenleg megkötözöttek, Deaths: elhalálozások, Recoverd: felépültek.
Statisztikai félrevezetés, hogy ne legyen akkora pánik!
Vannak itt értelmes hozzászólások is (#24).
Hol vannak fent olyan adatok, amivel pontosabban kiszámítható s halálozási ráta?
Örülök, hogy viták vannak a kérdésről.
Igen, én nem vagyok matematikus, de a 2%-os halálozási ráti, amit a médiában nyomnak (meghaltak/megfertőződöttek) irdatlan nagy kamu.
Ezt azok sem tagadták, aki szerinte pánikot keltek.
Ami a legdurvább, hogy a halálesetek emelkedés már 11% fölé ment naponta és egyre gyorsul.
Kínai milliárdos nyilatkozik:
Azt mondja, több, mint 250.000.000 ember van karantén alatt Kínában.(250-millió)
Ezt kaptam üzenetben egy gyakori kérdés tagtól (köszönöm). Sok mindent tisztáz.
Ha átlagot számolok, akkor több mint 124 millió ember fog meghalni rövid időn belül. 55%=(40%+70%)/2
Ezt nem én találtam ki. 7,53 milliárd * 55% * 0,03 = 124 245 000 ember a földön.
Magyarországon pedig 161 255 fő
Ezek után lehet, hogy törölnek.
Ehhez el kéne kapnia a lakosság 55%-ának a járványt.
Jelenleg Kínában úgy tűnik a több 10milliós városokban sem növekszik számottevöen a járvány.
Igen.
A előző hozzászólásomban lévő linkben olvastam.
"Ráadásul a jelenlegi szakértő becslések szerint a fertőzés elérheti az emberiség akár 40-70%-át is."
A cikk végén van. Lehet, hogy kamu.
Nem kamu hanem tenyérjóslás kb. Jelenleg esélytelen lemodellezni egy ilyen méretű jelenséget.
Lehet megáll 100 ezernél, lehet 100 millióan kapják el.
Nincs értelme a számokkal játszani, mert ez sehova nem vezet. A hírekből azokra kell figyelni, ami befolyással lehet a világra! Pl.: [link]
Röviden a tartalmából:Felfedezték, hogy az új SARS-Cov-2 koronavírus, amely a Covid-19 betegséget okozza, olyan mutált gént tartalmaz, amely a HIV vírusban található. Ez az egyedülálló tulajdonság teszi különlegessé az ismert koronavírusok többi részétől.
Ezeknek a megállapításoknak nemcsak a Covid-19 betegségre, hanem a koronavírus hatékonyságára és arra is, hogy mit okozhat az emberben, hatalmas következményekkel járnak. Bár még nem készült szakértői értékelés, két másik tanulmány, köztük egy Európában, megerősítette a megállapításokat.Az új koronavírust kezdetben nem tekintették komoly veszélynek, mivel a Kínai Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja szerint nincs bizonyíték az emberről emberre terjedésről. De ezt később érvénytelenítették. Aztán azt mondták, hogy nem a levegőben, ez is érvénytelenné vált. Szakértői állítások szerint a vírusnak csak 14 napos inkubációs periódusa volt, és hogy csak néhány órán keresztül képes a felszínen életben maradni, mindez érvénytelenné vált.
Nem kell pánikba esni, helyette egészségtudatosan kell élni!
Idióta konteós szarság újfent.
Haver neked vmi szektát kéne vezetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!