Fogamzásgátlóm elfogyott, lesz valami?
Figyelt kérdés
Ma kéne elkezdenem egy újabb adag szedését, de elfelejtettem, hogy elfogyott. Ilyen tájt vagy éjfél után szoktam bevenni, nagy baj lesz, ha reggel veszem meg és akkor beveszem gyorsan? Utána meg késő este szokásosan folytatom! Nem fog felborulni? Vagy az a 8 óra nem olyan vészes?
21/L
2010. júl. 22. 22:28
1/5 anonim válasza:
12 óra késésig nincs baj. meg amúgy én hasmenés esetén is így csináltam, tehát megvártam amíg elmúlt, az meg ugyebár jópár óra volt, aztán reggel bevettem az előző esti adagot, aznap este meg a következőt, és nem volt semmi gond vele.
2/5 anonim válasza:
Ügyeletes patika? 300ft felár van.. szerintem inkább az mint a bébi..
3/5 A kérdező kommentje:
Most szakítottunk a párommal, úgyhogy az a veszély nem fenyeget...
2010. júl. 22. 22:40
4/5 anonim válasza:
ohh értem.. :( akkor nincs gond. igazságszerint 12 óra késés belefér (de azért ne minden 2. nap:D) de ha nincs most pasi akkor nincs semmi gond.:)
5/5 A kérdező kommentje:
Jól van, nem értem, hogy felejthettem el :)
Hát ha pasi nincs akkor gond sincs- az biztos :D
2010. júl. 22. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!