Ez lehet melanoma? (Képpel)
2020. febr. 1. 11:19
11/16 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudj, azt hittem ez a másik kérdésem, amit egy másik anyajegyemről tettem fel. Arra mondták, hogy menjek vissza vele, erre pedig azt, hogy bár nem tűnik daganatosnak, azért leveszik. 24-én lett volna a "műtét", de mikor odamentem időre, azt mondták, csak daganatosakat műtenek a járvány miatt, és adtak új időpontot.
2020. márc. 30. 21:25
13/16 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos még azóta sem, mivel mikor telefonáltam, azt mondták, hogy még mindig csak a daganatos anyajegyeket veszik le.
2020. jún. 7. 22:40
14/16 anonim válasza:
Erősködj! Harcolj!!! Ha kell, menj el magánba levetetni. Nekem is azt mondta az orvos az anyajegyemre, hogy nincs baj, és mégis lett! Egy egészséges anyajegy NEM VISZKET. Az életed múlhat rajta. Nem kell pánikolni, de ha kétségeid vannak légy határozott. Nekem is úgy szedték le állami kórházban, hogy hivatalos orvosi álláspont szerint egészséges anyajegy volt, a doki csak azt mondta, hogy csak akkor szedessem le, ha esztétikailag zavar. Szóval nem igaz, hogy csak akkor szedik le, ha gyanús, csak el akartak küldeni. Ha kell kamuzz be tüneteket, hogy drámaibb legyél, de ezt az anyajegyet mindenképp vetesd le. Ne felejtsd: az életed múlhat rajta, tudom nehéz leküzdeni az orvosokkal szemben táplált általános bizalmat és.kishitűséget, de lehet, hogy az életedbe kerül.
15/16 A kérdező kommentje:
Rendben!
2020. jún. 8. 11:28
16/16 A kérdező kommentje:
Meg is lepődtem, mikor azt mondta a bőrgyógyász, hogy egészségesnek tűnik, mivel pont melltartó vonalában van, szóval az is birizgálja, az sem tesz neki jót, meg hát elég csúnyán néz ki, néha viszket, és van olyan is, hogy szúr. Ezek szerint jogosak a kétségeim, de remélem tényleg nincs semmi baj. Mindenképpen leszedetem, amint lehet.
2020. jún. 8. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!