Ezt hogy lehet feldolgozni?
Tinédzserként megszállott szolárium függő voltam,aminek meg is lett az eredménye; lábszáramról egy rosszindulatú anyajegyet tavolitottak el (clark II, breslow 0.33mm). Minden egyéb negatív.
Ezt egy reoperáció követte, aminek a szövettani eredménye negatív lett. Semmi utókezelést nem kaptam. Csak kontroll, és ennyi.
Nagyon nehezen tudom feldolgozni, hogy ez történt, hogy ezt tettem magammal, nem törődtem az egészségemmel. Rettegek,hogy kiújul, akár másik anyajegy formájában, akár távoli áttéteként. Ezt hogy lehet feldolgozni, vagy elfogadni, vagy nem is tudom..lehet hogy csak én reagálom túl? Nem tudom, van e még "életem", azt mondják ez a stádium nagyon kedvező, és szinte biztos a teljes gyógyulás, de annyira félek, mi van ha en vagyok az az 1% akinél nem.. :( magamat ostorozom hogy anno felelőtlen voltam es szoláriumoztam.
24L
Köszönöm a kedves szavakat.
Változó, volt, amikor heti 1x12 perc, ezt így mondjuk pár hónapig, aztán megint par hónapig, heti 3x15p ... szóval össze vissza,ahogy kedvem volt. Ez az anyajegy, amibol a melanoma lett,a sok szolitól alakult ki a bőrömön.
Azt megkérdezhetem, hogy az ismerőseid, akiknek a rosszindulatú anyajegyeik voltak, nekik/velük mi van, mi lett? Persze ha nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!